the batman origin historie matt reeves filmz

Matt Reeves: “The Batman” bliver ikke en origin-historie


Matt Reeves fortæller, at “The Batman” ikke vil være en origin-historie.

Når “The Batman” får premiere, vil der ikke være tale om nogen origin-historie om, hvordan Batman blev Batman.

Nogle troede også i den sammenhæng, at “The Batman” skulle baseres på Frank Millers “Batman: Year One”, men det afkræfter instruktør og forfatter på filmen, Matt Reeves:

Vi laver ikke en bestemt tegneserie. ‘Year One’ er en af mine yndlings tegneserier, som jeg elsker. Vi laver hvert fald ikke ‘Year One’. Det er spændende at fokusere på en historie, der definerer ham, og som er personlig for ham. Vi laver selvsagt ikke en origin-fortælling eller sådan noget,” fortæller Reeves til Slashfilm.

“Abernes Planet”-instruktøren fortæller yderligere, at han arbejder hårdt på manuskriptet, og hvis tingene går efter planen, vil de begynde at filme på denne tid næste år.

Matt Reeves fortæller også lidt om, hvad for en slags historie, han vil fortælle med “The Batman”:

Jeg har talt om at lave en meget ‘point of view’, noir-agtig Batman-historie, hvor han undersøger en bestemt sag, der tager os ind i Gothams verden.

Senest har noget tydet på, at den kommende Batman-film vil være et slags reboot, og Reeves har været på jagt efter en yngre skuespiller til at erstatte Ben Affleck, der har spillet Batman i DCEUs “Batman v Superman” og “Justice League” – læs mere her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: