Mattel vælger at gå nye modige veje for deres velkendte brands

Legetøjsfabrikanten Mattel varmer lige nu til filmatiseringen af deres Barbie-dukke i Greta Gerwigs “Barbie“. Dog er det ikke det eneste barndomsminde, som får en cinematisk særbehandling. I løbet af de sidste par år har produktionen været undervejs på en ny film om den lilla dinosaur, Barney. “Barney” har den Oscar-vindende Daniel Kaluuya som hovedrolleindehaver og producer.

Hvad der er overraskende for produktionen er dens retning. I et nyligt interview med The New Yorker fortæller executive producer Kevin McKeon, at “Barney” kommer til at være surrealistisk; i samme stil som Charlie Kaufman og Spike Jones. “Barney” henvender mere til de voksne, som er vokset med legetøjsfiguren end små børn i dag.

McKeon lægger særligt vægt på, at “Barney” ikke kommer til at være en voksen film, men en film med voksne temaer. Den magiske fantasi og fortryllelse, som børn har, når de vokser op, bliver konfronteret i filmen. Karaktererne er alle i 30’erne og er vokset op med Barney, som præsenterede verdenen på en bestemt måde. Sådan er virkeligheden desværre ikke, og det er den mavepuster, som Kaluuyas karakter skal lære at håndtere.

Der er endnu ingen premieredato meldt ud for “Barney”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: