De Niro-familien har mistet et højtelsket familiemedlem.

Leandro De Niro Rodriquez, barnebarn til skuespiller Robert De Niro, er afgået ved døden. Han var kun 19 år gammel. En ven af Rodriquez blev bekymret efter ikke at have hørt noget fra ham i et par dage. Bekymringen blev givet videre til New Yorks politi, som fandt Rodriquez siddende på en stol i sin lejlighed. Drena De Niro, mor til Rodriquez og datter af Robert De Niro, annoncerede døden på sin Instagram-profil.

Flere skuespillere og bekendte har sendt kondolencer til familien. Robert De Niro har udtalt til Variety, at familien er meget taknemmelig for alle de mennesker, som har givet udtryk for Rodriquez’ afsavn. Dog har han sagt, at familien nu gerne vil bede om privatliv for selv at sørge over tabet.

Ligesom sin mor og bedstefar spillede Rodriquez også skuespil. Hans filmografi var ikke ligeså omfattende, men han nåede at få et par film under sit bælte. Heriblandt Bradley Coopers “A Star Is Born”, hvor han spillede Leo Stone. Han spillede også med i Bruno de Almeidas “Cabaret Maxime”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: