For tiden medvirker han i markedsføringen af Gus Van Sants “The Sea of Trees”, der konkurrerer om Guldpalmen på årets Cannes filmfestival. Men det kan meget vel være, at Matthew McConaugheys næste projekt bliver i en helt anden boldgade, nemlig en superheltefilm.

Se også: Olivier Assayas: Marvel-tegneserier ville være bedre som teaterstykker

I et interview med Variety fortæller Matthew McConaughey, at han har haft samtaler med folk både fra Marvel og DC Comics om en rolle i deres film:

”Jeg har læst nogle manuskripter fra Marvel og DC, og jeg har talt med dem, men jeg vil ikke gå nærmere i detaljer med det. Det har ikke været rigtigt for mig endnu. Men jeg er helt sikkert åben for det,” siger McConaughey, og uddyber hvad der skal til, for at han vil overveje at sige ja:

”For mig er det meget simpelt. Jeg kigger på manuskriptet. Er det en spændende mulighed? Er pengene, der følger med, også spændende? Det hele begynder med historien og karakteren.”

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Driver 7 år siden

Du har kogt det her interview med McConaughey alt for meget ned. Han nævner jo netop også om de ting, som taler ham imod at arbejde for Marvel eller DC.

Han har præcis det samme problem med det, som Chris Evans havde omkring Captain America, inden de til sidst fik ham overtalt efter, at han havde sagt nej 2-3 gange forinden - Man binder sig til en masse franchises.

“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#2 Geekalot 7 år siden

#1 Aaron Taylor-Johnson, Pietro Maximoff / Quicksilver :)
Han er nok ikke med i Marvel universet mere hehe
Gravatar

#3 Driver 7 år siden

#2

Altså udover, at du meget unødvendigt lige har spoilet, hvad der sker i den nyeste Avengers-film, så hører det vist til sjældenhederne, at en Marvel-karakter ikke er involveret i mere end én film og når vi tilmed taler en Oscar-vindende skuespiller, så tror jeg, at Marvel gerne vil have ham i en så stor rolle som muligt, med al respekt for Taylor-Johnson og Quicksilver-karakteren.

McConaugheys problem ved at involvere sig i Marvel, synes som sagt bare at være præcis de samme, som Evans i sin tid havde og derfor er jeg lidt i tvivl om han åbner op for at medvirke i Marvel eller ej.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#4 Geekalot 7 år siden

http://ekstrabladet.dk/filmmagasinet/tomorrowland-... Kalder Interstellar en fiasko haha :)

Skriv ny kommentar: