For et par dage siden kunne vi på Filmz vise det første billede fra “X-Men: First Class”, som havde fundet vej til nettet. Billedet fik en mildest talt hård medfart af størstedelen af brugerne i forummet, og nu viser det sig, at også filmens instruktør, Matthew Vaughn, hadede det.

Vaughn ringede personligt op til Slashfilm, der som de første havde fået fat på billedet, og fortalte således: ”Jeg blev sur på dem i går. Jeg ved ikke, hvor fanden det kom fra. Det er ikke et officielt billede. Det er ikke noget, jeg har godtkendt. Det ligner et dårligt forsøg på Photoshop. Det rerpæsenterer ikke filmen, og jeg var chokeret, da jeg så det.”

Om de to hovedrolleindehavere fortæller Vaughn: ”Skuespillerne er virkelig gode. Ian McKellen og Patrick Stewart er svære at erstatte. Det er lidt ligesom at se Daniel Craig i ‘Casino Royale’. Man glemmer, der var andre før ham.”

Han fortæller desuden, at kostumerne først dukker op senere i filmen, og at der er skåret ned på action-scenerne: ”Det er blevet kedeligt at se på CGI og store eksplosioner. Det her er mere karakter-orienteret action.”

Vaughn kunne ved samme lejlighed præsentere to nye officielle billeder fra filmen – bl.a. et, der viser Magneto iført sin hjelm.

Se billederne her.

Synes du, de nye billeder er mere imponerende end det første? Klik på ‘Kommentarer’ henunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (29)
Gravatar

#1 Eat this 11 år siden

Magneto... Achilles har ringet han vil gerne ha' sin hjelm tilbage
Gravatar

#2 Therien 11 år siden

"Jeg blev sur på dem i går. Jeg ved ikke, hvor fanden det kom fra. Det er ikke et officielt billede. Det er ikke noget, jeg har godtkendt. Det ligner et dårligt forsøg på Photoshop. Det rerpæsenterer ikke filmen, og jeg var chokeret, da jeg så det."

Hmm.. De officielle billeder er sgu ikke meget bedere..
Gravatar

#3 gi-jones 11 år siden

De seneste billeder er da langt mere interesante end det første. Jeg tillader mig at have håb til film, især pga. instruktøren.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#4 mr gaijin 11 år siden

Nyheden skrev:
"Det er blevet kedeligt at se på CGI og store eksplosioner. Det her er mere karakter-orienteret action."


Den sætning alene sælger filmen for mig. En blockbuster-film hvor computergrafik ikke spiller hovedrollen. Det er jeg med på.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#5 Kaasing 11 år siden

Syntes også de nye billeder ligner noget mak værk det ser billigt og ringe ud !
Gravatar

#6 Kruse 11 år siden

mr gaijin (4) skrev:
Den sætning alene sælger filmen for mig. En blockbuster-film hvor computergrafik ikke spiller hovedrollen. Det er jeg med på.


Helt enig! Jeg skulle selv til at skrive det samme :)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#7 elwood 11 år siden

Matthew Vaughn hadede det første "X-Men: First Class"-billede

Hader han det ikke fortsat, eller var det kun en gang han hadede det, og nu kan han godt li det ?

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#8 Riqon 11 år siden

Jeg er ikke særlig begejstret for Matthew Vaughn (og slet ikke X-Men), men han forstår da her at sige det, man gerne vil høre. Forholdet mellem Magneto og Xavier (husker ikke hvad deres "menneskenavne" er) er da ret interessant, så udgangspunktet er ikke helt dårligt.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#9 IK 11 år siden

Det er blevet kedeligt at se på CGI og store eksplosioner. Det her er mere karakter-orienteret action."


Er jeg den eneste der har Watchmen i tankerne nu? Det er selvfølgelig ikke noget negativt, da jeg personligt synes den er fantastisk.
Gravatar

#10 Høegh 11 år siden

nyhed skrev:
"Det er blevet kedeligt at se på CGI og store eksplosioner. Det her er mere karakter-orienteret action."


Billigt udseende kostumer og folk der tager sig til tindingen når de skal læse folks tanker... det er det de unge vil have.
Det der må ske må ske, måske

Skriv ny kommentar: