20th Century Fox har udsendt to nye tv-spots til den kommende, femte film om New Yorker-betjenten John McClane, der bærer titlen “A Good Day to Die Hard”.

Se begge tv-spots her.

I “A Good Day to Die Hard” må John McClane rejse til Moskva for at overtale politiet til at løslade sin søn, der er kommet i problemer i vodkaens hjemland. Det viser sig dog hurtigt, at tingene er mere komplicerede end som så, og snart bliver terrorister indblandet. Heldigvis er McClane-æblet ikke faldet langt fra stammen, og far og søn må nu slå sig sammen for at holde hinanden i live.

Mens Bruce Willis som altid spiller John McClane, så medvirker også Jai Courtney som sønnen Jack, mens skurken spilles af tyske Sebastian Koch. Også Amaury Nolasco og Cole Hauser er at finde på rollelisten, og sidst, men ikke mindst, vender Mary Elizabeth Winstead tilbage som datteren Lucy.

Filmen, der er instrueret af John Moore (“Max Payne”) ud fra et manuskript af Skip Woods (“X-Men Origins: Wolverine”), lander i biograferne 14. februar.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 raylewis 9 år siden

hvordan kan han have en voksen søn,der slet ikke er omtalt i de forrige film?
Gravatar

#2 Bruno 9 år siden

#1 -

Du skal vist bare gense filmene. :)

I den første film er han med og optræder på både billederne i Johns pung og på familiebilledet, som Hans Gruber kigger på, da han opdager, at Holly og John er gift. Jeg kan dog ikke huske om sønnen også vises i scenerne der foregår i Hollys hjem.

http://www.theshiznit.co.uk/media/News/2011/Oct/di...

I følge Wikipedia, bliver han også omtalt af Thomas Gabriel i Die Hard 4 og bliver kaldt "Jack".

I Die Hard 2 går de vist ikke i detaljer omkring familien, men omtaler dem bare som "the kids", men der er det også allerede etableret i den første film, at Holly og John har en datter og en søn. Jeg mener også, at børnene omtales i Die Hard 3, men er ikke sikker, da de primært taler om Johns forhold til konen.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#3 Maltbrew 9 år siden

Filmen, der er instrueret af John Moore ("Max Payne") ud fra et manuskript af Skip Woods ("X-Men Origins: Wolverine")

Well, det bliver en lorte film :(
Gravatar

#4 Geekalot 9 år siden

så la være at se den :)
Gravatar

#5 Batsy 9 år siden

Se egentlig fed ud, jeg er frisk.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#6 Riqon 9 år siden

#3 - Good point.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: