Instruktøren McG kan i et nyt interview med Sci Fi Wire løfte sløret for flere detaljer omkring den ventede “Terminator Salvation”, der rammer danske biografer til sommer.

Der har været flere spekulationer omkring, hvilken censurangivelse filmen mon ville få, og til dette kommenterer han:

”Jeg er ikke besat af en censurangivelse på PG-13. Vi sigter ikke efter en bestemt rating, og vi er blevet givet frie hænder fra filmselskabets chefer om bare at lave den bedst mulige film.”

Om spilletiden på den nye film om de maskinstyrede dræbercyborger udtaler McG: ”Den bliver sikkert på omkring de to timer, måske lidt mere end to timer, men vi forsøger ikke at gå efter en bestemt tidsramme. Jeg vil have, at en film skal have den rette længde til at give den største virkning og give publikum noget at tænke over, når man forlader biografen.”

Desuden kan filmskaberen afsløre, at den oprindelige inkarnation af terminator-figuren, Arnold Schwarzenegger, til en vis grad alligevel vil være involveret i filmen, selvom der ikke tidligere har været konkrete oplysninger om den aldrende actionstjernes medvirken.

”Jeg har talt med Schwarzenegger, og jeg skal snart vise ham filmen. Jeg har masser at tale med ham om med hensyn til den rolle, han spiller i denne film,” forklarer McG. ”Han er en stor del af det – til den grad, han er med i vores film – så man bliver nødt til at vise respekt over for den position, han er i nu. Vi er nødt til at være følsomme og intelligente, og han er vores partner.”Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 kongerne 13 år siden

hell yeah!!! :D
Gravatar

#2 kongerne 13 år siden

oh god damn yeah!!! :D
Gravatar

#3 filmz-ab 13 år siden

Jeg tror næppe på de har fået frie hænder til projektet, det er noget vås. Og selvfølgelig tænker man jo på censurangivelsen. Man skal jo ikke ligefrem lave en børne terminator, og en pg13 vil da ihvertfald været et skridt over i den forkerte retning.

Han siger, at han ikk går efter en bestemt tidsramme, men så siger han: "Jeg vil have, at en film skal have den rette længde til at give den største virkning og give publikum noget at tænke over, når man forlader biografen." øhhh okay :-)
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#4 filmz-Raul1001 13 år siden

bare fordi de får frie hænder betyder ikke at det bliver en børnefilm :P
Gravatar

#5 steadi07 13 år siden

Jeg tvivler stadig på McG. Manden stod bag "Charlie's Angels 2", det burde være nok grund til at betvivle vedkommende indtil premieren.

Men de har ansat nogle gode trailerfolk, det må man give dem:D
Gravatar

#6 filmz-ab 13 år siden

øhh hvis de har frie hænder, så skal de netop ikke lave en børnefilm, nej. Men jeg tror så ikke på de har det?? Det er jo en big blockbuster film, som skal tjene penge ind, så den skal selvfølgelig henvende sig bredt, for at kunne gøre dette. Men håber da de går imod dette. Jeg tror de lægger en censur på det, ligesom de gjorde med die hard 4. Flotte eksplosioner, men minus blod og dysterhed.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#7 filmz-Raul1001 13 år siden

jeg har på fornemmelsen, at Warner Bros er det selskab, som giver instruktørenerne mest frie hænder, det tror jeg især Christopher Nolan fik.
Gravatar

#8 filmz-gofferoffer 13 år siden

#3

Hvad er der forkert i hans udtalelse om længden? Han havde ikke en specifik tidsramme som udgangspunkt, men ønskere at finde den rette længde, der vil give det største indtryk.

Er til gengæld enig i, at en PG-13 Terminator ville være helt hen i vejret. Ikke nok med, at Die Hard 4.0 er et godt sammenligningsgrundlag, da den mistede al sin charme på grund af mangel på dysterhed, sprog og blod, men man kan også blot se på Terminator 3, der var en yderst tam affære. Det er en trist udvikling i Hollywood.

#5

Enig. McG's tidligere projekter er det, der forårsager størst skepsis hos mig. Det og så hans latterlige kunstnernavn.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#9 filmz-ab 13 år siden

Goffer:

Synes hans udtalelse virker lidt mærkelig. Han vil gerne finde "den rette længde" på filmen, men påpeger samtidigt, at en bestemt tidsramme ikk er målet. Det bliver netop bestemt, når han prøver at finde den rette?? Det hænger ikke sammen. Nå, også ligegyldigt. En længde burde vel kommer naturligt, og af sig selv.

Terminator 3 var dog R-Rated, og sine steder brutal i sin action med blod, dog ikke dyster i sin stemning, som forgængerne. Denne her nye terminator SKAL bare være dyster med de ideer de har til filmen.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#10 filmz-gofferoffer 13 år siden

#9

Virkelig? Var Terminator 3 R-rated? Den føltes da næsten tammere end Die Hard 4.0!
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.

Skriv ny kommentar: