“Tenet”-stjernen John David Washington er fanfavorit som ny konge af Wakanda.

Hvem skal erstatte Chadwick Boseman som T’Challa i MCU og “Black Panther 2”?

En række MCU-fans mener ikke, at Marvel Studios bør erstatte afdøde Boseman.

Men skal der findes en ny skuespiller til Black Panther-rollen, så peger flere fans nu på John David Washington.

Washington fik sit gennembrud i “BlacKkKlansman” og er netop nu aktuel i “Tenet”, hvor han spiller over for Robert Pattinson, som er den næste Bruce Wayne i “The Batman”.

Flere Marvel-fans nævner også den mulighed, at Letitia Wright i rollen som Shuri overtager status som ny Black Panther og dermed bliver dronning af Wakanda.

Læs også ‘“Black Panther 2”-diskussion: MCU-fans vil ikke have ny T’Challa‘.

“Black Panther 2” får premiere i maj 2022.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Alex- 1 år siden

Et recast ville være lidt usmageligt imo. Lad Letita Wright’s Shuri overtage titlen som Black Panther. En perfekt mulighed som ligger godt i tråd med tegneserierne.
Gravatar

#2 HighFlyer15 1 år siden

Man kunne også lade manden være død i mere end en uge før man allerede recaster ham...

Gider du ikke godt ændre titlen på den her artikel? Det er på ingen måde en "MCU fans ikke i tvivl" ting som sker lige nu. Det er psykos som ikke har andet end "the show must go on!!!" på hjernen. MCU fans er de folk som sammen er i sorg over Chadwick og Black Panther rollen lige nu. Ikke dem som allerede nu vil recaste ham.
Gravatar

#3 Reborn Sith 1 år siden

Enig med #1 og 2
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#4 Dalgaard 1 år siden

Nej tak til Shuri herfra. Men det er bare fordi alle heltene og filmene snart skal omhandle kvinderne, eller kæresterne på nogle ukendte superhelte.
Bare min holdning :)
Gravatar

#5 The_Corrector 1 år siden

Marvel kommer af respekt for Chadwick Boseman ikke til at erstatte hans rolle. Den rolle tilhører ene og alene Chadwick Boseman. Der kommer til at ske en af følgende to ting med fremtidens Black Panther.

1. Shuri bliver den nye Black Panther:
Det giver afgjort mest mening, og har også været rygtet at hun skulle overtage rollen som Black Panther, længe før Chadwick Boseman gik bort. Det samme sker i Comic udgaverne af Black Panther, der overtager søsteren Shuri også rollen som Black Panther. Ved at give hende rollen, vil man ikke kun kunne være tro mod universet. Man vil også samtidig kunne respekterer Chadwick Boseman.

2. Black Panther er færdig.
Marvel dropper alle fremtidige planer om flere Black Panther film.

Det er de eneste to muligheder jeg ser.

Ingen skal erstatte ham.
Gravatar

#6 Miko666 1 år siden

hva med folk slår koldt vand i blodet og venter med a se hva fremtiden bringer...#5 de droppede da ikke Fast8 9 og 10 bare fordi paul walker døde...så hvorfor skulle de droppe black panther 2 og muligheden for fremtidige muligheder for BP optreden i MCU
Gravatar

#7 Geekalot 1 år siden

Han skal nok blive erstattet. Og det gør ingen ting, det er en interessant karakter.
Men de må for min skyld gerne lige vente 1-2 år inden de hiver en ny ind i rollen.
Gravatar

#8 BlackJesus 1 år siden

Ja nemlig slå lige koldt vand i blodet. Vi skal lige over covid 19 og glemme Chadwick Boseman, så skal der nok findes en erstatning folk vil acceptere. Men enig omkring at det er lidt usmageligt allerede nu at snakke om hvem arvtageren skal være.

Hvis folk ikke har set 21 Brídges, kan den anbefales for Boseman fans. Han spiller den rolle perfekt! Rollen minder meget om rollen som BP

Skriv ny kommentar: