Først var Mel Gibson så godt som sikker på at få en rolle i “The Hangover 2” – efterfølgeren til succeskomedien “Tømmermænd i Vegas” – og derefter måtte han se rollen blive overtaget af Liam Neeson, fordi nogle på skuespillerholdet tilsyneladende ikke ønskede at se Gibson i filmen.

Se også: Liam Neeson erstatter Mel Gibson i “The Hangover 2″.

Nu fortæller en kilde tæt på Gibson, at skuespilleren er forvirret og vred over “fyringen”.

Gibson skulle finde det underligt, at der ikke er plads til ham på rollelisten – angiveligt pga. de seneste kontroverser – men at Mike Tyson godt måtte optræde i den første film.

Tyson er tidligere narkoman og er blevet dømt for voldtægt – hvilket ingen af skuespillerne tilsyneladende havde nogen problemer med.

Se også: Nordisk Film vil gerne lege med Mel Gibsons håndbæver.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#1 steadi07 10 år siden

Det kan man vel ikke rigtigt kritisere ham for. Han har, i min verden i hvert fald, ret i observationen omkring hans fyring mod det, at Mike Tyson kan have en cameo i begge film.

Tyson skulle vist også i en nylig film omkring ham give udtryk for nogle pænt syge holdninger ift. kvinder.

Kunne have været fedt med en Gibson som måske fik lov til at tage en smule pis på sig selv. Måske ikke lige som i en jøde-hads-udspyende tatovør, men måske en der refererer voldsomt til fx Braveheart og andre af hans film.

Gravatar

#2 moulder666 10 år siden

Men det er så fordi Tyson "bare" har et ry for at være farlig og voldelig - Mel Gibson derimod har et ry for at være RACIST - og det er jo hundrede gange værre!

It's a funny ole world...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#3 Kiksmann 10 år siden

moulder666 (2) skrev:
Men det er så fordi Tyson "bare" har et ry for at være farlig og voldelig - Mel Gibson derimod har et ry for at være RACIST - og det er jo hundrede gange værre!

It's a funny ole world...


Måske Gibson skal til at tæve nogle kvinder og voldtage dem, så er han accepteret igen?

De er sgu tossede!
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#4 steadi07 10 år siden

#3 - Det er faktisk ikke nogen dårlig idé. Han skal bare lige sikre sig, at ingen af kvinderne er jøder, muslimer, latinoer eller sorte, så er han vist dækket ind;-)
Gravatar

#5 zamm- 10 år siden

Stakkels Mel Gibson, kan sagtens forstå han er vred!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#6 filmz-loke76 10 år siden

Måske ligger forskellen i at Tyson har taget sin straf og ændret sit liv hvorimod Gibson stadig har sagen kørende og tilsyneladende ikke viser nogen anger? Bare en ide...

#1

Kunne jeg godt tænke mig en kilde til.

Det jeg har set til ham for nylig er han blevet et meget mere roligt menneske der faktisk har fornuftige ting at sige (bla i forbindelse med en optræden på the ultimate fighter, da Tyson er stor MMA fan)
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#7 Crash 10 år siden

Har lidt ondt af Mel Gibson, hvis de smed ham ud, pga. det snavs han nu har lavet - for det er der ikke andre skuespillere som har. Mel Gibson har en fremragende fortid som skuespiller, og han har leveret mesterværker, gang på gang. Jeg ville helt vild gerne se ham endnu engang, i en ny stor film!

FREEEEEEEEEEEEEEEEDOM!
Gravatar

#8 Fynboen 10 år siden

Hmm... jeg troede det var en joke, da jeg så overskriften... havde aldrig forestillet mig at Gibson ville medvirke i en film som denne...

Det er langt at falde...

(der dog skal indrømme ikke at have set The Hangover, og derfor muligvis bare ikke er klar over at det er stor kunst, og ikke, som mine fordomme har fortalt mig, endnu en film om fulde mennesker og lidt falden på hale-komedie... og en tiger)
Diplomacy is the art of saying "Nice doggie" until you can find a rock.
Gravatar

#9 Kaversmed 10 år siden

#8 Hangover er en ganske fornuftig komedie. Der skal dog ikke herske tvivl om, at en film som Superbad, er en langt sjovere fulderiksfilm.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#10 quack 10 år siden

Har Hangover ikke fået priser for årets bedste komedie det år ?

Skriv ny kommentar: