Tilbage i 2006 fik Mel Gibsons ry og karriere et hak i tuden, da det kom frem, at han var blevet stoppet for spirituskørsel og i den forbindelse var kommet med en række antisemitiske udtalelser, deriblandt: ”Fucking jøder… jøderne er ansvarlige for alle verdens krige.”

Efterfølgende var han ude med de helt store undskylninger, og Hollywood tilgav ham.

Se også: Billeder af Mel Gibson, der leger med sin håndbæver.

Men nu er den gal igen. Ifølge Gibsons ekskæreste Oksana Grigorieva skulle Gibson have slået hende i ansigtet (og slået to af hendes tænder ud), og hun har også udtalt, at han ikke har betalt børnepenge for deres 7 måneder gamle barn. Og som om det ikke var nok, skulle der ifølge RadarOnline.com eksistere et bånd optaget af Grigorieva, hvor Gibson (igen) kommer med en række mindre flatterende udtalelser – bl.a.:

”Du ligner en liderlig gris, og hvis du bliver voldtaget af en gruppe niggere, er det din egen skyld.”

”Jeg kommer og brænder dit fucking hus ned… men først vil du sutte den af på mig.”

Med den seneste tirade fra den 54-årige skuespiller bliver der nu spekuleret i, at hans nye film, “The Beaver”, vil blive lagt på is af filmselskabet, indtil stormen har lagt sig. Desuden betragtes det som tvivlsomt, at han vil få held med at lave den annoncerede vikingefilm med Leonardo DiCaprio i den nærmeste fremtid.

Se også: Mel Gibsons vikingefilm bliver måske hans sidste som instruktør.Vis kommentarer (57)
Gravatar

#31 Zaphix 11 år siden

Jeg kan på ingen måde synes at det er interessant hvad folk eller skuespillere laver i deres fritid.

Bevares hvis det er noget der går ud over andre, så må retsvæsenet blande sig, men jeg kan på ingen måde forstå hvorfor alle andre skal blande sig.

Det er mangel på respekt, ulækkert og burde næsten kunne straffes.
Gravatar

#32 BN 11 år siden

Var det ikke DR eller TV2 der lavede om på en hel julekalender (udskød den til et senere år) og skød en masse scener om, fordi en ung skuespiller har fået en fængselsdom?

Spørgsmålet er, om man ønsker så vidtgående konsekvenser, når en skuespiller dummer sig eller begår noget ulovligt i det virkelige liv?
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#33 Kaversmed 11 år siden

Det er irriterende at læse om det her. Jeg har altid set f.eks. Gibson, Cruise og Bale som nogle dygtige skuespillere og generelt vældigt sympatiske mennesker, men det er typisk at dette billede af dem skal ødelægges af sladderpressen (uanset om det er sandt eller ej).

Jeg vælger at se bort fra deres privatliv og fokusere på dét vi rent faktisk kan se og vurdere på, ikke nogle rygter som sælger tonsvis af sladderblade. På den anden side vil man jo heller ikke finde ud af at Riggs i virkeligheden er et arrogant, racistisk røvhul. :'(
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#34 BN 11 år siden

#33 - Kaversmed:

En fornuftig holdning!

Som Yoda kommer lidt ind på i #4, er det umuligt at kende alle sider af en sag, som en netside (eller for den sags skyld et sladderblad eller en avis) har omtalt.

Selv "almindelige", ikke-berømte mennesker oplever at blive misforstået eller overfortolket, eller kommer til at sige eller gøre idiotiske ting, når de er vrede eller berusede. Ja, hvem har aldrig lavet noget l... i deres liv. Forskellen på os og berømte mennesker er, at når sidstnævne laver noget l..., så kommer det i nyhedsmedierne. Og man skal være mere end almindeligt naiv for at tro, at det altid er den fulde, nuancerede sandhed der offentliggøres.

Kort sagt: Jeg tør godt have en mening om Mel Gibsons filmkarriere, men hans PRIVATLIV og hans PERSON hverken vil eller kan jeg have nogen sikker mening om.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#35 amadoR 11 år siden

Ingen respekt siden Passion of the Christ anyway. Let him burn.
Gravatar

#36 Kaversmed 11 år siden

#35

Pga. filmen eller hva? Hvordan kan du miste respekt for hans person på baggrund af en film da? =/

Btw. fik lige set "Edge Of Darkness" - ganske hæderlig film. =)
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#37 Nukleon 11 år siden

Hans seneste trends har jo gået på at lave overdramatiserede "historiske" dramaer der er meget dårligt researched og næsten fornærmende overfor hvad de afbilder. Apocalypto forvikler Maya med Aztec, og gør dem til en flok dumme kannibaler der ikke ved hvad en solformørkelse er, hvad de gjorde og havde forudsagt hver eneste af indtil 2012.
Gravatar

#38 filmz-Claudius 11 år siden

Kaversmed (36) skrev:
Btw. fik lige set "Edge Of Darkness" - ganske hæderlig film. =)


Kun hvis man ikke har set den originale serie. Helt ærligt - et remake efter 25 år?!? Okay, jeg medgiver, at Ray Winstone faktisk gjorde bedre end Joe Don Baker oprindeligt gjorde i rollen, men Mel Gibson havde slet ikke sammen nerve, som Bob Peck oprindeligt viste i serien.

http://www.imdb.com/title/tt0090424/
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#39 natterjack 11 år siden

#37 Det er nu engang en fiktionsfilm, så det rager mig fuldstændigt, hvor historisk korrekt den er. Det samme med Braveheart for den sags skyld.
Gravatar

#40 Kaversmed 11 år siden

#38

Det kan godt være, men da jeg kun har set førnævnte film og ikke serien, så kan jeg ikke udtale mig om serien. Jeg synes Gibson gjorde et godt stykke arbejde. =)
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...

Skriv ny kommentar: