Tilbage i 2006 fik Mel Gibsons ry og karriere et hak i tuden, da det kom frem, at han var blevet stoppet for spirituskørsel og i den forbindelse var kommet med en række antisemitiske udtalelser, deriblandt: ”Fucking jøder… jøderne er ansvarlige for alle verdens krige.”

Efterfølgende var han ude med de helt store undskylninger, og Hollywood tilgav ham.

Se også: Billeder af Mel Gibson, der leger med sin håndbæver.

Men nu er den gal igen. Ifølge Gibsons ekskæreste Oksana Grigorieva skulle Gibson have slået hende i ansigtet (og slået to af hendes tænder ud), og hun har også udtalt, at han ikke har betalt børnepenge for deres 7 måneder gamle barn. Og som om det ikke var nok, skulle der ifølge RadarOnline.com eksistere et bånd optaget af Grigorieva, hvor Gibson (igen) kommer med en række mindre flatterende udtalelser – bl.a.:

”Du ligner en liderlig gris, og hvis du bliver voldtaget af en gruppe niggere, er det din egen skyld.”

”Jeg kommer og brænder dit fucking hus ned… men først vil du sutte den af på mig.”

Med den seneste tirade fra den 54-årige skuespiller bliver der nu spekuleret i, at hans nye film, “The Beaver”, vil blive lagt på is af filmselskabet, indtil stormen har lagt sig. Desuden betragtes det som tvivlsomt, at han vil få held med at lave den annoncerede vikingefilm med Leonardo DiCaprio i den nærmeste fremtid.

Se også: Mel Gibsons vikingefilm bliver måske hans sidste som instruktør.Vis kommentarer (57)
Gravatar

#41 natterjack 11 år siden

Det her er eftersigende optagelsen, ved ikke, om den er fake.
Gravatar

#42 BN 11 år siden

Det er meget belejligt, at hun lige præcist dén dag valgte at optage en telefonsamtale. Vidste hun, at han ville være grov den dag? Eller har hun optaget alle telefonsamtaler i håb om, at han på et eller andet tidspunkt ville gå over stregen, så hun havde noget hun kunne bruge imod ham og gå til offentligheden med?

Og hvorfra ved vi, at hun ikke selv har været akkurat ligeså grov overfor HAM på et andet tidspunkt, hvor hun bare ikke lige syntes, at det skulle optages? Det er umuligt for os andre at vide. (Hun er ved at optage samtalen, så selvfølgelig forholder hun sig rolig og fornuftig - det imponerer mig ikke.) Det er umuligt for andre at vide ALT om forholdet mellem to mennesker. Hvis der sammenligningsvis forelå en båndoptagelse fra sidste gang min kone og jeg havde et skænderi eller en uoverensstemmelse (hvilket ALLE ægtepar/kærestepar har engang imellem), ville denne optagelse nemt kunne tegne et entydigt negativt billede af vores indbyrdes forhold, hvis andre hørte den.

Men man skal kende to mennesker MEGET godt og på nært hold, før man kan danne sig et sandfærdigt billede af hvordan de er som mennesker, og hvor godt eller skidt de har behandlet hinanden gennem de måneder eller år, de har været sammen.

Som jeg skrev tidligere:

BN (34) skrev:
Forskellen på os og berømte mennesker er, at når sidstnævne laver noget l..., så kommer det i nyhedsmedierne. Og man skal være mere end almindeligt naiv for at tro, at det altid er den fulde, nuancerede sandhed der offentliggøres.

Kort sagt: Jeg tør godt have en mening om Mel Gibsons filmkarriere, men hans PRIVATLIV og hans PERSON hverken vil eller kan jeg have nogen sikker mening om.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#43 filmz-Bruce 11 år siden

#42 Helt enig BN. Man skal i det hele taget passe på med at danne sig det fulde billede udfra information taget ud af kontekst.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#44 natterjack 11 år siden

Lol, Mel Gibson går amok igen, ny optagelse:
Gravatar

#45 filmz-Claudius 11 år siden

http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#46 jessup 11 år siden

Ingen tvivl om at han er dybt usympatisk i #41. Men hvis man kender lidt til taktikker i skænderier så er hun provokerende passiv - men måske er hun altid sådan. På den anden side er der ingen ting hun kunne have sagt som gør Gibsons adfærd acceptabelt men måske forståeligt.

Jeg er ingen stor fan af Gibson og har ikke rigtigt noget "investeret" i ham, men jeg tror hans karriere er ved at nå sin ende.
This is just until June
Gravatar

#47 weebs 11 år siden

#44

Oksana: "You need medication."
Riggs: "....WHAAAT?!"

Jeg ved det er forkert af mig, men jeg morer mig altså lidt over det... høhø...
"På en førstegangsbesøgende filmnørd virker denne tråd måske fremmed og skræmmende" -davenport
Gravatar

#48 BN 11 år siden

jessup (46) skrev:
På den anden side er der ingen ting hun kunne have sagt som gør Gibsons adfærd acceptabelt men måske forståeligt.


... ligesom der heller ikke er noget der gør hendes - måske - ligeså grove udtalelser acceptable. Reelt ved vi ingenting om sammenhængen eller hvad der ligger bag bruddet, endsige hvad der er gået forud. Har hun været groft forsømmelig overfor deres fælles barn? Vi ved det ikke. Drikker hun sig jævnligt beruset i nærværelse af barnet? Vi ved det ikke. Er hun på andre måder med til at give barnet en dårlig opvækst som følge af, at hun lever "det vilde liv"? Vi ved det ikke.

Nogle medier spekulerer i den slags - for at tjene penge. Vi andre kan æde det råt eller være kritiske.

jessup (46) skrev:
hvis man kender lidt til taktikker i skænderier så er hun provokerende passiv


Selvfølgelig er hun passiv, for hun ved jo (modsat ham), at samtalen bliver optaget.

jessup (46) skrev:
jeg tror hans karriere er ved at nå sin ende.


Eller osse er han bare blevet sladder- og skandalepressens nye skydeskive. Der er intet journalister elsker mere end, når de kan jorde en berømthed og finde hvadsomhelst, som de kan blæse op til, at "nu er han/hun en færdig mand". Det er den omvendte udgave af "før og nu"-succeshistorierne: "Før var han/hun ung og populær, men nu ......"

Vi skal vi vist være glade for, at det ikke sladder journalisterne der skriver fremtidens historiebøger. ;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#49 filmz-Claudius 11 år siden

BN (48) skrev:
... ligesom der heller ikke er noget der gør hendes - måske - ligeså grove udtalelser acceptable. Reelt ved vi ingenting om sammenhængen eller hvad der ligger bag bruddet, endsige hvad der er gået forud. Har hun været groft forsømmelig overfor deres fælles barn? Vi ved det ikke. Drikker hun sig jævnligt beruset i nærværelse af barnet? Vi ved det ikke. Er hun på andre måder med til at give barnet en dårlig opvækst som følge af, at hun lever "det vilde liv"? Vi ved det ikke.


Klap nu lige hesten.

Nej, det ved vi intet om, men netop derfor er det også yderst spekulativt at skrive, som du gør her. Hvis jeg lige må eksemplificere ved at gå helt ud på det sarkastiske overdrev:

"Modtog Oksana penge fra sladderspalterne for at udstille Mel Gibson? Vi ved det ikke. Iscenesatte hun telefonsamtalen som en hævnakt, fordi Gibson har været kritisk overfor, hvordan hun behandlede deres datter? Vi ved det ikke. Bedrog hun Mel Gibson med andre mænd og arrangerede derefter en hævnakt, da han opdagede det og truede med at forlade hende uden en rød øre? Vi ved det ikke. Oksana har ikke besvaret disse spørgsmål, så hvordan kan vi være sikre på, at de er usande? Vi ved det ikke."

Vi kan allesammen insinuere lige, hvad vi har lyst til ved at formulere spørgsmål af typen "er du holdt op med at slå dine kone?"

Men det bliver vi jo ikke klogere af.
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#50 jessup 11 år siden

#48 - vi er ikke unige men hendes adfærd retfærdiggøre ikke hans udfald. Han påpeger ihvertfald ikke nogen negative sider, men kun hendes "luder adfærd" - det er en veritable sviner.

Jeg mener ikke som sådan at det skal have konsekvenser for hans karriere at han til tider er dybt usympatisk. Så trækker jeg gerne min dybt uinteressante profiti tilbage:)

Selvfølgelig er hun passiv fordi det bliver optaget. Men den form for passivitet er jo også afsindig provokerende i "ikke optagede" samtaler - hun ved hvad der giver udslag i raseri.
This is just until June

Skriv ny kommentar: