Han er for tiden biografaktuel med “Blood Father”, hvor han smadrer løs på nogle slemme drenge for at beskytte en datter. Og det er altså et sprog, som Mel Gibson meget bedre kan forstå end de der nymodens superhelte på film.

Se også: Mel Gibson arbejder på sequel til “The Passion of the Christ”

Actionhelten Gibson lægger således heller ikke fingre imellem, når han skal give sin mening om tidens populære superheltefilm:

”Det er lort. Jeg er ikke interesseret i den slags. Ved du, hvad forskellen på en rigtig helt og en tegneseriehelt er? Rigtige helte går ikke i spandex,” siger Mel Gibson til Deadline.

Det er særligt de rekordstore budgetter på superheltefilmene, som Mel Gibson har noget imod. Det burde kunne gøres for mindre:

”Måske koster de så meget. Jeg ved det ikke. Det virker på mig, som det kunne gøres for mindre. Hvis du bruger vanvittige mængder penge, 180 millioner dollars eller mere, så ved jeg ikke, hvordan de tjener dem ind igen, efter skattefar får fat på dig, og efter du giver halvdelen til biograferne.”

Mel Gibson er senere på året premiereaktuel med 2. verdenskrigs-filmen “Hacksaw Ridge”, som har et anslået budget på 40 millioner dollars.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 Sir_cumalot 7 år siden

Hvor har Mel Gibson ret.. det har virkelig taget overhånd.

Skal selvfølgelig ikke bestemme hvad folk bruger deres penge på, men tænk der er nogen der faktisk går frivilligt ind i en biograf for at se det samme masse-produkceret marvel crap der konstant bliver spyttet ud.
Gravatar

#2 smolinsk 7 år siden

Meget enig med Mel Gibson her, 80% af det er lort, utroligt de hele tiden kan finde nye superhelte at lave film over, og det samme Marvel fis om og om igen, og gud hjælpene om ikke de nu også skal kæmpe mod hinanden i film, ingen grænser for hvad penge mændene siger ja til så længe det bare er en superhelte film.
Utroligt kedeligt og kan det dog ikke snart stoppe.
Gravatar

#3 Gangstalicious 7 år siden

Jeg er ret stor fan af Gibson som skuespiller, men det kan ikke ligefrem være originaliteten der trykker, når man vælger at lave endnu en 2. verdenskrig-film og ens forrige projekt inkluderede en film om Jesus. Der er jo tusindvis af film om disse to emner i forvejen, i modsætning til de cirka 100-120 superheltefilm, der er produceret.. nogensinde.
Gravatar

#4 silegnaV 7 år siden

#1 Jep!

Men (bl.a.) Marvel og DC har tilpasset sig tiden/udviklingen, så derfor tjener de mange penge på det. Det er sørgeligt, da det bare siger meget om, hvordan mange publikum/mennesker er i dag.

Doven, let, og uintelligent 'film-making' bliver forglemt i store episke animerede billeder, populære momentum fra en forgænger osv. Men hvorfor skulle opskriften ændres, når den giver masser af $$$, og når det nu kun er dét, filmselskaberne vægter succes i..

#3 Han nævner ikke originalitet? Men til gengæld forstår han at vælge boldgader, som er uhyre populære. Det meste idag er i mere eller mindre grad noget ripoff fra tidligere værker. I min bog bliver originalitet ikke vægtet højest. The Green Mile var ikke original på nogen måde, men skide godt lavet imo.
Gravatar

#5 Gangstalicious 7 år siden

Udover det, hvorfor opfører folk sig altid som om, at Blockbusters er de eneste film der eksisterer? Hollywood udsender omkring 200 film om året, hvor kun en procentdel af de film, er film i blockbuster-klassen. I USA produceres der yderligere 2-300 film på årsbasis, som enten er indieproduktioner eller kommer fra mindre selskaber. Og ud af de 5-600 film fra USA, er 5-7 superheltefilm. I følge de tal jeg kan finde på internettet, blev der produceret over 9000 film på verdensplan i 2015.

Jeg har lidt svært ved at se, hvorfor man hidser sig så meget op over 5-7 film ud af 9000+ film. Selvfølgelig er det ikke alle 9000+ film der kommer til Danmark, men vi får alligevel et ret bredt udvalg af film fra hele verden i biografen.

#4 - Jeg skriver ikke, at han nævner originalitet.

Gravatar

#6 silegnaV 7 år siden

#5 Ok, siden du nævnte det, antog jeg at det var ift. nyheden :) Jeg har forlængst flyttet fokus fra det Hollywoodianske marked. Det polske og franske kan ihf. anbefales herfra. Men hvis man, ligesom mig, havde stor fornøjelse ud af mange af datidens store blockbustere, så er det da en skam, hvis man synes, det meste er lort idag. - De har trods alt budget til at lave nogle uforglemmelige "skud".
Gravatar

#7 Sir_cumalot 7 år siden

#5

Der er vel heller ingen der hidser sig op.

Men mængden af superhelte film har nået et kvalmende niveau, hvor der blot skal spyttes ekstra i kassen. Indholdet af disse, er efterhånden ligegyldigt. Har man ikke en historie der er værd at fortælle, laver man blot en.

At der lave 5-600 indie film om året i usa, er ret ligegyldigt, da de ikke er sammenlignet med en stor hollywood produktion, og flertallet af folk hverken kender dem/ eller ser dem.
Gravatar

#8 Geekalot 7 år siden

Er jeg den eneste der finder hans udtagelser en anelse dobbelt moralsk ? Anywho elsker de superhelte film og kan ikke få nok. Men er da også glad for der kommer andet ud :) Men en far der skal rede hans datter.... Dem gider jeg altså ikke se flere af...
Gravatar

#9 Gangstalicious 7 år siden

#7 -

5-7 film på årsbasis er kvalmende for dig? Så må du virkelig hade en masse genrer, som westerns, rom-coms, sci-fi, coming of age-film, komedier (der ikke er rom-coms), animationsfilm osv.

Og jeg skriver ikke, at der kommer 5-600 indiefilm om året i USA, jeg skriver at der produceres 5-600 film om året i USA, hvor 2-300 af disse er enten indiefilm eller fra mindre selskaber, som i selskaber der ikke er Warner Bros, Sony, Fox og Disney.

I værste fald betyder det, at 1,4% af alle film produceret i USA, er superheltefilm.

Og indiefilm og mindre produktioner er ligegyldige? Jep, totalt, fordi det er kun derfra, at de nye talenter bliver hentet. Men altså, Sam Raimi, Chris Nolan, Richard Linklater, Quentin Tarantino, Doug Liman, Wachowskierne, James Gunn, Robert Rodriguez, Darren Aronofsky, Marc Webb, Jon Favreau, Bryan Singer og Peter Jackson - alle komplet ligegyldige indieinstruktører, som vi sagtens kan undvære. Og nå ja, Mel Gibson, som fik opmærksomhed pga. en lille Ozploitation-film ved navn Mad Max.
Gravatar

#10 Sir_cumalot 7 år siden

#9

Igen, jeg er ligeglad med hvad folk bruger deres penge på, men at folk gider bruge deres penge på en omgang serie produceret lort på dåse er mig en gåde. Nu ved jeg ikke hvor du har dine 1,4% fra, men jeg gætter på tallet er taget ud af det blå.

Og ja, når det kommer til superhelte film fra fx. marvel, er det kvalmende. Det er bare mere fyld/lort på dåse. Intet kvalitet. Bare hollywood crap x 10

Det kan godt ske der også er mange action film fx. men dem ser jeg sjovt nok heller ikke, medmindre jeg ligger død af tømmermænd.

= skrald. Fyld.

Skriv ny kommentar: