Amazon Studios har tilegnet sig rettigheder til film og serier skabt af Michael B. Jordans produktionsselskab Outlier Society.

Det første resultat af de to parters samarbejde er thrilleren “Tom Clancy’s Without Remorse”, som allerede får premiere d. 30. april i år.

Her ser vi ejeren af Outlier Society, Michael B. Jordan, i hovedrollen som John Clark. Filmens manuskriptforfatter er Taylor Sheridan, som har nydt stor succes med film som “Hell or High Water”, “Sicario” og “Wind River”.

“Tom Clancy’s Without Remorse” skulle oprindeligt have været i biograferne med Paramount Pictures som distributør, men blev i stedet opkøbt af Amazon Studios. Nu kommer den altså direkte ud på streaming.

Læs også: “Hollywood-gigant sælger Tom Clancy-film med MCU-stjerne til Amazon”

“Black Panther”-stjernens produktionsselskab skal som en del af kontrakten med Amazon producere og tilegne sig “film, der fremviser mangfoldige, dristige filmskabere og talenter til studiets altid voksende originale filmsamling.”

Vi kan altså håbe på, at dette samarbejde vil skabe nogle spændende og udfordrende film i fremtiden.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 PhoenixRising 8 måneder siden

John Clark had fået ny hudkulør... han var ret hvid da han blev spillet af Willem Dafoe eller senere af Liv Screiber.
Gravatar

#2 BlackJesus 8 måneder siden

Hvor har han pengene til et produktionsselskab? Kan se at hans net worth er omkring de 25 mio dollars og skal man ikke bruge sine egne penge først, når man producere?

Jeg husker ham helt tilbage fra serien The Wire. Startede allerede som teenager, så han har vel et godt netværk.

Skriv ny kommentar: