På sin hjemmeside har Michael Bay nu bekræftet, at der er fundet på en historie til “Transformers 3”, og at filmen vil være klar i biograferne 1. juli 2011.

Bay har haft møde med special effects-firmaet ILM og har fløjet til Rhode Island sammen med manuskriptforfatteren Ehren Kruger for at snakke med legetøjsfirmaet Hasbro omkring nye figurer til det tredje kapitel i franchisen om kæmperobotterne.

Instruktøren byder samtidig Megan Fox velkommen tilbage og lover hende, at hun ikke vil blive angrebet af alien-robotter under indspilningen. Han advarer hende dog om, at hun nok bør søge læge, da Bays instruktion kan resultere i bivirkninger såsom svimmelhed, kvalme, selvmordstendenser, uøsnket hårvækst og søvnløshed.

Se også: Filmz Exclusive: “Transformers 2”-pressemøde i London.Vis kommentarer (46)
Gravatar

#11 KayOzz 13 år siden

Ganske udemærket nyhed.. Også en god mulighed for Bay, at kompensere for en halv sløj Crazy-komedie af en 2´er...
Gravatar

#12 Petrescu 13 år siden

Hvem har brug for et plot når man har CGI?
Gravatar

#13 dewin 13 år siden

#12
Vel talt!
Gravatar

#14 adnl 13 år siden

Jeg har ikke set filmene for Historiens skyld, jeg har set dem fordi de er lavet så FEDT
Gravatar

#15 PythonMD 13 år siden

1'eren var den bedste film nogen sinde men så kom 2'eren den slog 1'eren forvild så helt sikkert skal 3'eren ses og købes når den kommer
Gravatar

#16 Dragon_Claw 13 år siden

Og få nu presset Metroplex, Trypticon & Unicron ind i 3´eren, så ILM drengene kan få sig en større udfordring.
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#17 jewwe 13 år siden

Dragon_Claw (16) skrev:
Og få nu presset Metroplex, Trypticon & Unicron ind i 3´eren, så ILM drengene kan få sig en større udfordring.


Screw that! Giv mig Dinobots! :D
Gravatar

#18 Xen 13 år siden

Kviesgaard (8) skrev:
Sidst men ikke mindst, hvilke mærkelige historier vil vi blive præsenteret for under processen denne gang (sidste gang havde Michael Bay lovet en bunke af falske manuskripter, for at forvirrede folket).


Nåh, lige med et giver det hele mening, de eneste der vidst er blevet forvirret er da Hr.Bay selv ;)

Anyhow er helt klar på en 3. syns som Action Film holdte Transformers 1/2 helt 100% Fox kan jeg såmen også klare at kigge på... bare kom igang :D

Betyder dette så at hans proklarmeret "off projekt" ikke bliver til noget?
Gravatar

#19 Dragon_Claw 13 år siden

jewwe (17) skrev:
Screw that! Giv mig Dinobots! :D


Okay:
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#20 bnm 13 år siden

De 2 absolut værste ting ved Transformers 2 var:
1) Komikken, som kun var af den pinlige slags. Moren der ter sig helt hysterisk pinlig når hun spiser hashkager, drengen der forsøger at afvise en anden babe for at være "tro" mod hans supermodel kæreste han har været væk fra en hel dag, the list goes on. Jeg tror mine tæer gravede huller i mine skosåler.

2) Deus ex machina plot devices en masse. Der bliver introduceret en Transformer religion ud af ingenting. JetFire kan teleportere. Optimus Prime bliver genoplivet og "opgraderet" ved en fusion af resterne af JetFire så nu kan han flyve. Og så ringer de efter en scifi gigant railgun som belejligt lige er udstationeret på et hangarskib et sted bag horisonten, og som med et enkelt skud kan pille en enorm transformer ud af spillet som de har brugt flere minutter på at bygge spændingen op omkring. Bang... done. Jamen det er jo fantastisk. I kan smadre den stærkeste transformer Decepticons kan stille med, fra hundredevis af kilometers afstand.... OG SÅ SKYDER I IKKE DET FUCKING DOMMEDAGSVÅBEN SOM DEN VAR VED AT KRAVLE OP TIL! Nååårh nej, for så ville Optimus Prime jo ikke kunne redde dagen. GAAAAAH!


*støn*. Hvem som helst kunne have skrevet et bedre manuskript, og hvis udviklingen fra 1'eren til 2'eren er nogen indikation, vil der være endnu mere af førnævnte "kvaliteter" i 3'eren.

Skriv ny kommentar: