Filmz har som eneste danske medie været til “Transformers: De faldnes hævn”-pressemøde i London, hvor Michael Bay, Megan Fox, Shia LaBeouf og John Turturro i et lokale propfyldt med journalister talte om den nye actionfilm om de kæmpende megarobotter.

Klik på dette link og se de fire tale om en mulig “Transformers 3”, Shia LaBeoufs begrænsede skuespillerevner, John Turturros pigelegetøj og Megan Fox’ forhold til marijuana.

“Transformers: De faldnes hævn” kan ses i biograferne fra på onsdag.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Kviesgaard 14 år siden

Hm meget fint, men jeg er nu mere interesseret i en anmeldelse af den nye film, så jeg kan afgøre om der skal ofres penge på den eller ej.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 Ericmase 14 år siden

Glæder mig til filmen, men er det ikke på Onsdag man kan se den fra? http://www.kino.dk/Film/T/TR/Transformers-Revenge-...
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#3 Riqon 14 år siden

Hvad i alverden har legaliseringen af Marijuana med noget som helst at gøre?! Tag dog den skide journalist i hoved og røv og smid ham/hende ad helvede til! Og ovenpå dette sure opstød vil jeg så gerne have lov at sige: Nice job, Filmz! Fedt at I også var tilstede og fik det her med til os :)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 The Insider 14 år siden

#3, præcis, jeg kan simpelthen heller ikke snuppe den slags barnagtige "sensationsjournalistik". Lige så slemt var det, da en journalist spurgte, hvordan Bay havde det med at præsentere børn og unge for så voldelig en film i en tid, hvor der var så mange unge, der begik "roadkills". Give me a fracking break, det er en film om talende megarobotter med kæmpe kugler! :-)
War. War never changes.
Gravatar

#5 elwood 14 år siden

Give me a fracking break, det er en film om talende megarobotter med kæmpe kugler! :-)

Kunne du virkelig ikke flette en Star Trek Hilsen ind her istedet for Battlestar Galactica 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#6 The Insider 14 år siden

hehe, jeg prøvede desperat! Men der er jo bare ikke nogen virkelig slagkraftige bandeord i Star Trek - det er universet jo alt for utopisk til! Så skulle jeg finde min Klingon-ordbog frem, men den ligger altså derhjemme, så det må blive på et senere tidspunkt :-)
War. War never changes.
Gravatar

#7 The Insider 14 år siden

#2, tak, hermed rettet! :-)
War. War never changes.
Gravatar

#8 MOVIE1000 14 år siden

fint interview jeg fik en blanding fornemmelse af den men da Michael Bay snakkede om hvordan Transformers 3 ville blive tænkte jeg "jeg har hørt noget lignende før men hvor" efter 10 min minutter kom jeg i tanke om det og her er det
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#9 Ericmase 14 år siden

#7 Så lidt. :)
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#10 Frederik 14 år siden

Ret sjovt, tak! :)

Skriv ny kommentar: