På sin hjemmeside har Michael Bay nu bekræftet, at der er fundet på en historie til “Transformers 3”, og at filmen vil være klar i biograferne 1. juli 2011.

Bay har haft møde med special effects-firmaet ILM og har fløjet til Rhode Island sammen med manuskriptforfatteren Ehren Kruger for at snakke med legetøjsfirmaet Hasbro omkring nye figurer til det tredje kapitel i franchisen om kæmperobotterne.

Instruktøren byder samtidig Megan Fox velkommen tilbage og lover hende, at hun ikke vil blive angrebet af alien-robotter under indspilningen. Han advarer hende dog om, at hun nok bør søge læge, da Bays instruktion kan resultere i bivirkninger såsom svimmelhed, kvalme, selvmordstendenser, uøsnket hårvækst og søvnløshed.

Se også: Filmz Exclusive: “Transformers 2”-pressemøde i London.Vis kommentarer (46)
Gravatar

#41 Kviesgaard 13 år siden

#40

Desværre. Det er Michael Bay, der er bag roret, så god historie er lige så sandsynligt som at du vinder i lotto i morgen lørdag.

Hvad jeg til gengæld er rimelig sikker på at du kan forvente, er at 3'eren bliver større og mere larmende end 2'eren, med hensyn til effekter og CGI.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#42 Locke 13 år siden

En film der som det eneste har at byde på en kæmpe sum penge til CGI, som stadig ikke kommer til at se lige så troværdigt ud som i District 9, som blev lavet for et 6 gange mindre budget

Nej tak!!
Bud White: The Nite Owl case made you. Do you want to tear all that down?
Ed Exley: With a wrecking ball... You want to help me swing it?
Gravatar

#43 PredatorX 13 år siden

duuk74 (34) skrev:
Jeg synes det er lidt synd at børnene i dag ikke får bedre film, når nu vi andre fik så mange perler.
Godt der findes Pixar


Ja det er virkelig sørgeligt :-/
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#44 bnm 12 år siden

apocalypse_koa (40) skrev:
lige en kommentar til # 20

Railguns er ikke sci-fi længere. Det amerikanske militær har lavet succesfulde affyringer i 2008. desuden er deres planer at have disse store kanoner på skibe. så det er kun transformerne selv der er sci-fi i filmene ;)

Det er som at sige dødsstjernen ikke er scifi, fordi man har opfundet lasere. Jeg ved godt man kan accelere et magnetisk legeme ved induktion og at man kan bygge railguns. Men derfra og så til en verden hvor hangarskibe rent faktisk er udstyret med sådan nogle og i sådan en kaliber, det, er science fiction.

Desuden var det slet ikke pointen med min kommentar om den railgun. Pointen var at de kunne have brugt den til på et vilkårligt tidspunkt at vinde over Decepticons.
Gravatar

#45 Kviesgaard 12 år siden

#42

Jeg giver dig helt ret. District 9 var en langt bedre og mere underholdne film end Transformers: De faldnes hævn.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#46 Ericmase 12 år siden

#42 og #45 Jeg er også HELT enig, men jeg synes nu at den var ok, men om "District 9" er meget bedre end "Transformers: De faldnes hævn"? Så er jeg HELT enig og jeg mener HELT enig! :)
The Movie Nerd is here...

Skriv ny kommentar: