Michael Bay er ikke klar på “Transformers 3” i 2011


Ikke længe efter, at Paramount kunne offentliggøre, at “Transformers 3” vil komme i 2011, har instruktøren på de første to film, Michael Bay, skrevet, at det er han ikke klar på.

”Jeg sagde, at jeg tog et år væk fra Transformers,” udtaler Bay. ”Paramount lavede en fejl, da de satte en dato for ‘Transformers 3’ – de spurgte mig på telefonen – jeg sagde ja til 4. juli – men for 2012 – ups! Ikke 2011!!! Det ville betyde, at jeg ville være nødt til at starte forberedelser i september. Ikke tale om. Min hjerne har brug for en pause fra kæmpende robotter.”

Som Bay nævner, kan det meget vel være en fejl fra Paramounts side, som så højst sandsynligt vil blive rettet inden for de næste par dage – eller det kan betyde, at en “Transformers 3” i 2011 uden Michael Bay er vigtigere end en “Transformers 3” i 2012 med Michael Bay.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Ericmase 11 år siden

Nå. Det er okay.
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#2 filmz-ChesterB 11 år siden

Min hjerne har brug for en pause fra kæmpende robotter.

er det ikk netop hvad disse film handler om? slå-hjernen-fra film?
forfeit the game stop the talkshow pride up the what your time to know
forfeit the game cuz tomorrow
when it's all done you read what you sow
Gravatar

#3 filmz-Saxxxon01 11 år siden

Det kunne også være interessant, at se hvordan en anden instruktør ville lave en Transformers film. Nu har vi jo set hvordan Bay vil lave dem eller den. Har jo ikke set Transformers 2 endnu, men ud fra trailerne at se så virker det til at være lidt samme stil som 1'eren.
Gravatar

#4 Chrisenry 11 år siden

#3 - I bedste fald interessant, men i værste fald kunne det spolere en vellykket film serie, som talrige horrible sequels af nye instruktører er gode eksempler på...men måske skulle jeg lige se to'eren før jeg snakkede om vellykket film SERIE...
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#5 filmz-Bruce 11 år siden

Interessant at vide, hvor meget restitution Bay så ville skulle bruge, hvis han nu lavede en film, han skulle tænke over.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#6 dr. michael bay 11 år siden

Jeg vil råde Paramount til at gøre hva han siger og ikke komme for tæt på, michael bay er livsfarlig indenfor 5 meters afstand. Lad manden være, big wigs, han har andre ting at sprænge i luften.

Jeg håber de hyrer Miike til at lave 3'eren.
Trust me, I'm a doctor.
Gravatar

#7 Hive 11 år siden

#4

VELLYKKET??? O_o

Skriv ny kommentar: