Michael Bay har taget en noget utraditionel tilgang til at promovere sin nyeste film “Ambulance”.

Det nye remake af den danske film “Ambulancen” har både Jake Gyllenhaal (“Nightcrawler”) og Yahya Abdul Mateen II (HBO’s “Watchmen”) i front som to brødre, der efter at have begået et bankrøveri flygter i en ambulance med en sygeplejerske og en skadet politibetjent bagi.

Læs også: “Jake Gyllenhaal skal lede an i heist-film på havet ‘Cut & Run'”

Den vilde præmis udgør grundlaget for en sprængfarlig action-thriller, der i vanlig Bay-stil er propfyldt med actionsekvenser, patroner og overdrevne eksplosioner. De fleste af dem er ifølge instruktøren virkelige og farlige, men ikke alt kan gøres praktisk. Nogle af de visuelle effekter lever dog ikke op til instruktørens forventninger, og det lægger han ikke skjul på i et nyt interview med det franske medie Les Cinémas Pathé Gaumont.

“Alle de eksplosioner og biler, der vælter, det er alt virkeligt. […] Det ser meget farligt ud – det kunne være meget farligt, hvis du ikke ved, hvad fanden du laver. Det meste er ægte stunts. Der er meget få blue screen-skud i filmen. Der er ikke meget CGI. Noget af CGI’en er lort i den her film. Der er et par skud, jeg ikke var tilfreds med, okay?”

Hvilke skud, der er snak om, kan den vågne seer måske skimte i de danske biografer, hvor “Ambulance” spiller i øjeblikket. Du kan se både interviewet og filmens seneste trailer herunder.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: