Ikke alle har været begejstret for, at “Transformers”-instruktør Michael Bay har ladet nazisterne besætte Winston Churchills fødested, Blenheim Palace, i den kommende “The Last Knight”. Krigsveteranerne er sure. Nu giver Michael Bay svar på tiltale.

Se også: Britiske krigsveteraner raser imod nazisterne i “Transformers 5″

Michael Bay mener ikke, at han håner Churchill og de britiske krigsveteraner. I stedet skal “Transformers 5” forstås som en stor hyldest af netop den britiske leder under 2. Verdenskrig:

”Jeg ville aldrig gøre noget i disrespekt for krigsveteraner. Folk har ikke været så heldige, at de har læst manuskriptet, og de ved ikke, at Churchill er en stor helt i den her film. Churchill ville smile. Når I ser filmen, vil I forstå,” siger Michael Bay til BBC.

Det er angiveligt Anthony Hopkins, der skal udfylde rollen som Winston Churchill i den femte film om rumrobotterne, der ledes an af Optimus Prime, som denne gang skal redde sin hjemplanet – Cybertron.

“Transformers: The Last Knight” får premiere d. 23. juni.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Lard Hanson 6 år siden

Sker der seriøst ikke andet end Transformers i filmverdenen?
Gravatar

#2 Lawman 6 år siden

Så har Transformers da vist også fået nok opmærksomhed for idag - måske man kunne have samlet nyhederne i lidt færre artikler?
Gravatar

#3 Troels91 6 år siden

Lawman (2) skrev:
Så har Transformers da vist også fået nok opmærksomhed for idag - måske man kunne have samlet nyhederne i lidt færre artikler?


Det er sgu da mere relevant end de mange Avatar artikler. jeg ser intet problem i at der er artikler om Transformers, særligt ikke nu hvor det er meget oppe at vende :)
Gravatar

#4 Gasivodo 6 år siden

Adolf rider på Grimlock = Jeg skal se min første Trans-film i bio;-)
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(

Skriv ny kommentar: