I januar indrømmede Michael Bay, at “Transformers: De faldnes hævn” var ”lidt noget rod”, men i et nyt interview med magasinet Empire går han et skridt videre og kalder den ligefrem for noget lort.

”Vi lavede nogle fejltagelser,” siger Bay. “Den største fejl med filmen var, at den kom til at foregå i en mystifistisk verden. Når jeg ser tilbage, så var det virkelig noget lort.”

Som tidligere mener Bay, at problemet først og fremmest var manuskriptforfatternes strejke, der gjorde, at han i månederne op til filmens start kun havde 14 siders historie at tage udgangspunkt i.

Se også: Michael Bay: “Transformers: The Dark of the Moon” bliver episk.

Filmens producer Lorenzo di Bonaventura er dog ikke helt så kritisk.

”Folk glemmer, at vi også fik hug for den første film. Det var ikke lige så slemt, men vi fik tæsk,” siger produceren, som dog mener, at biografpublikummet var glade for filmen. ”Kritikerne har glemt en meget simpel ting – publikum elsker at blive underholdt,” siger Lorenzo di Bonaventura.

Var du også underholdt af “Transformers: De faldnes hævn”, eller er du enig med Michael Bay i, at den var noget lort? klik i ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (38)
Gravatar

#31 midas 11 år siden

Hold dog op med det pjat, den film var sgu da god ligesom 1'eren ogå var god.
Gravatar

#32 Nickell 11 år siden

Jeg elskede 1'eren for det, som den var... En udmærket film til at slå hjernen fra til... Men 2'eren var for meget, jeg kunne simpelthen ikke vente på at filmen sluttede... Hjernedøde twists på et meget tyndt plot kombineret med ALT for megen action (!); det var simpelthen for meget for mig...
Gravatar

#33 Hr. Nielsen 11 år siden

Nickell (32) skrev:
En udmærket film til at slå hjernen fra til
Hvis man har brug for at slå hjernen fra (gælder det som hjernedød?), hvad skal man så se for at få den slået til igen med (eller kan det ikke lykkes, så det er derfor de kan forsætte med at sælge skidtet;)
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#34 Blackweb 11 år siden

Syntes 1'eren var udmærket, men 2'eren føltes lidt som et latterligt og overdrevet display af effekter, uden nogen mærkbar historie til at trække filmen. 1/5 stjerner herfra.

Så jeg er enig med Michael Bay og ja jeg ku heller ikke vente på skidtet sluttede da jeg så den.

Gravatar

#35 Kviesgaard 11 år siden

SuckMyUnit (#23) skrev:
Synes nu det er lidt overdrevent at foreslå at den 'pisser en op og ned ad ryggen'.


Jeg taler her om min egen helt personlige oplevelse af filmen.

Skal måske lige i den forbindelse nævne at jeg selv har et temmelig svagt punkt for de hersens forvandlende robotter, og har haft det siden 1984. Det betyder så også at jeg både har eksemplarer af legetøjet, tegneserierne og nogle af de forskellige tegnefilm.

Men Michael Bays version af transformerskonceptet har budt på langt flere skuffelser end fornøjelser, og det er nu engang en anelse hårdt i længden at se noget, man et eller andet forhold til, blive omsat til noget, der får selv de gamle tegnefilm til at fremstå som noget, der tangerer mesterværker.

Men det skyldes måske at Michael Bays version hører ind under den kategori, som nogen her på denne filmside benævner hjernedød underholdning. Det må jo så i sagens natur betyde at man vitterlig skal være hjernedød, for at kunne blive underholdt af denne type film, og det evner jeg altså ikke.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#36 StarWarsFan11384EB 11 år siden

Jeg bliver underholdt af både 1'eren og 2'eren for jeg synes de er nogle fede actionfilm. De prøver heller ikke på at være mere end det.
Og Megan Fox er med i dem.

Men de bedste ting i de film er robotterne.

Gravatar

#37 Blackweb 11 år siden

Der stor forskel på 1'eren og 2'eren, jeg har aldrig været en stor transformers fan men har heller ikke hadet det.. har set nogle af tegnefilmene da jeg var yngre osv. Syntes 1'eren klarer det meget godt mht. original materialet (det JEG kender ihvertfald), men 2'eren var for meget meningsløs action, ingen historie og de prøvede basically at redde det med special effects... det bare ikke godt nok OGSÅ selvom det meningen det "bare skal være en actionfilm".
Gravatar

#38 Takeshi_K 11 år siden

Utroligt hvor meget vi skal høre om Transformers 2. Den var noget lort, ja, men lad os nu komme videre. Jeg synes efterhånden at filmen er blevet bashet nok.

Nummer 1 var en fed oplevelse, nummer 2 var ikke lige så god, den havde nogle mangler. Fokusere nu bare på nummer 3, Mr. Bay. Det er okay, we get it.
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)

Skriv ny kommentar: