“Alien: Covenant” bliver næste skridt i prequel-rækken, der begyndte med “Prometheus”, som til slut skal skabe forbindelsen til den originale første “Alien”. Nu er der nye detaljer om den prequel-forbindelse.

Se også: Michael Fassbender: “Covenant” er mere skræmmende end “Prometheus”

Det er Michael Fassbender, der som androiden David var den eneste overlevende fra “Prometheus” sammen med Noomi Rapace som Elizabeth, der nu afslører navnet på de nye aliens, som “Covenant”-besætningen støder på.

Den nye besætning består foruden af Fassbender og Rapace også af navne som Demian Bichir, Katherine Waterston, Danny McBride og Billy Crudup, der dog ikke kommer til at stifte bekendtskab med de frygtede Xenomorphs, som hærgede i de første film.

Derimod hedder væsenerne i “Covenant” Neomorphs, afslører Fassbender til BBC. Angiveligt indikerer navnet, at disse væsener er forløberne til de Xenomorphs, som Ripley kæmper med i de første film, der altså foregår kronologisk senere end “Covenant”.

“Alien: Covenant” får premiere d. 3. august.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 David Munch 1 år siden

...Men de er stadig xenomorpher per definition. Baby-alienen i Alien 4 var også per definition en neomorph. Forvirrende.
Gravatar

#2 Mads47 1 år siden

#1 Ja som sådan, men Alien 4 er ikke canon længere og det samme gælder Alien 3. Når Neill Blomkamp Alien film kommer ud.
Gravatar

#3 knekker 1 år siden

#1 når du ser den Neomorph, vil det ikke være så forvirrende, tro mig.
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#4 Kaversmed 1 år siden

Det undrer mig bare, at Ridley Scott benytter sig af -morph terminologien, da det aldrig var en del af Alien-universet før det blev brugt en enkelt gang i Camerons Aliens (Gorman). Kan godt være at de fleste vil se Xenomorph som en del af Alien-loren nu, men det er bare ikke noget Scott har fundet på - han brugte bare ordet "alien", som jeg i øvrigt finder langt federe.. Det der med at proppe videnskabelige betegnelser på de forskellige stadier i rumvæsnets evolution/art er en anelse akavet imo og afmystificerer bare bæstet endnu mere, hvilket er ærgerligt.

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#5 Gorman 1 år siden

# 5 Ja, ham Gorman var vi ikke for heldige med :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#6 Reborn Sith 1 år siden

#4 Det har også undret mig, da Gorman siger Xenomorph, udbryder (mener det er Hudson) "a bug hunt". Altså et kendt væsen. Hvilket det netop jo ikke er...
Ret mig, hvis det er forkert.
Shut up, shut up, shut up, shut up. Skyler White
Gravatar

#7 Kaversmed 1 år siden

#6 Korrekt. Sådan husker jeg det også. Men ordet Xenomorph kan jo også bare være en generisk betegnelse for alt alien-ukrudt/skadedyr, som de måske er vant til at udrydde. Der er jo ingen der siger, at Alien-monsteret er det første tegn på udenjordisk liv, som de har mødt. Derfor skærer det også i mine ører, når ordet Xenomorph er blevet officiel kanon for selve giger-bæstet, da jeg tror Gorman bare refererer til endnu et alien-skadedyr, der skal udryddes. Anyways, det er jo bare min fortolkning - Gorman anede jo for helvede heller ikke hvad han gik ind til, da han kaldte den en Xenomorph.

#5 You always were an asshole!
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#8 Gorman 1 år siden

Xenomorph er i min forståelse bare et ord for en fremmed livsform (en skadelig form som mennesket mener skal udryddes)- en anden biologisk livsform end terrestrisk. I Aliens beskriver de jo også en anden livsform:
Frost: Hey, I sure wouldn't mind getting me some more of that Arcturian poontang! Remember that time?
Spunkmeyer: Yeah, except the one you had was MALE.
Frost: It doesn't matter when it's Arcturian, baby!

Men denne Arcturian livsform er ok, nok fordi den er til gavn for mennesket og derfor ikke en trussel (xenomorph), der skal udryddes.

#7, you secure that shit, Hudson.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#9 Kaversmed 1 år siden

#8 God pointe!
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#10 Reborn Sith 1 år siden

#7 Din forklaring er plausibel, lad os gå med den.
Shut up, shut up, shut up, shut up. Skyler White

Skriv ny kommentar: