Når den fjerde omgang “The Fast and the Furious” drøner over det store lærred, vil endnu en af de originale cast-medlemmer være at finde blandt rollebesætningen; Michelle Rodriguez har skrevet under på at gentage sin rolle som Dominics kæreste, Letty, fra den første film.

I filmen skal hun spille overfor de tilbagevendende stjerner Vin Diesel, Paul Walker og Jordana Brewster, der alle igen skal portrættere de kendte figurer fra den første “The Fast and the Furious” fra 2001.

Rodriguez’ har tidligere medvirket i bl.a. “Girlfight”, “Resident Evil”, tv-serien “Lost” samt James Camerons kommende “Avatar”.

Samtidig kan Moviehole rapportere, at endnu en babe har sluttet sig til filmen; Gal Gadot, der tidligere er blevet kåret som Miss Israel, har fået en endnu uannonceret rolle i filmen, der også produceres af Diesel. Gadot var også i betragtning som en ny Bond-babe i den kommende “Quantum of Solace”.

“The Fast and the Furious 4”, der endnu ikke har fået en officiel titel, fræser ind i biograferne i juni måned, 2009.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 filmz-loke76 15 år siden

Personligt synes jeg alle 3 film er en tynd kop the, skal noget fremhæves må det være de ok biler, og drifting fra nr 3, det ser sku for godt ud..

For at være fair overfor PW skal det siges at Running Scared er en super fed film
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#12 zamm- 15 år siden

Den her skulle da helt klart have været 2'eren... 2'eren stank da inderligt og 3'eren er jo bare ligegyldig
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#13 Collateral 15 år siden

#10: Så meget havde jeg nu gennemskuet, pointen var jo også netop derfor at HVIS man endelig skal lave en fortsættelse, skal det sgu da handle om de samme karakterer. Når men fuck it. Kommer ikke til at se denne film anyways.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#14 filmz-chriss 15 år siden

Jeg syntes ikke at der er nogle af filmene der er volsom gode, men med Vin Diesel kan det da godt gå hen og blive en god film, men jeg tror det næsten ikke efter at have set 3'eren for den var virkelig dårlig.

Skriv ny kommentar: