Når den fjerde omgang “The Fast and the Furious” drøner over det store lærred, vil endnu en af de originale cast-medlemmer være at finde blandt rollebesætningen; Michelle Rodriguez har skrevet under på at gentage sin rolle som Dominics kæreste, Letty, fra den første film.

I filmen skal hun spille overfor de tilbagevendende stjerner Vin Diesel, Paul Walker og Jordana Brewster, der alle igen skal portrættere de kendte figurer fra den første “The Fast and the Furious” fra 2001.

Rodriguez’ har tidligere medvirket i bl.a. “Girlfight”, “Resident Evil”, tv-serien “Lost” samt James Camerons kommende “Avatar”.

Samtidig kan Moviehole rapportere, at endnu en babe har sluttet sig til filmen; Gal Gadot, der tidligere er blevet kåret som Miss Israel, har fået en endnu uannonceret rolle i filmen, der også produceres af Diesel. Gadot var også i betragtning som en ny Bond-babe i den kommende “Quantum of Solace”.

“The Fast and the Furious 4”, der endnu ikke har fået en officiel titel, fræser ind i biograferne i juni måned, 2009.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 filmz-mhyl 14 år siden

Der er nok nogle der mangler lidt penge på kistebunden.
Gravatar

#2 Lawman. 14 år siden

Hehe, enig! De havde alle bedre ting at tage sig til da toeren blev lavet, men nu kommer de kravlende tilbage:) Undtagen Paul Walker, han var dum nok til også at sige ja tak til 2F2F...
Gravatar

#3 nielsen84 14 år siden

Kæft det bliver da bare bedre og bedre (:
Det er bare min mening! (:
Gravatar

#4 executor 14 år siden

Enelig en BABE man ved hvem er :-)
Gravatar

#5 filmz-Emilio 14 år siden

"The Fast and The Furious 4ever" ;-)
"Revenge is a dish best served cold"
Gravatar

#6 nygaardpetersen 14 år siden

Under alle omstændigheder bliver denne her film da bedre end Fast and Furious 3. Den stank da big time.
Gravatar

#7 imz 14 år siden

hmm .. 1'n var rigeligt ...

*Gaab* .. er der mere kage ?
What lies behind us or what lies before us are tiny matters compared to what lies within us
Gravatar

#8 filmz-tom welling 14 år siden

Jeg elsker filmene. Det er biler, badass og kvinder:) Tror 4'eren bliver for vild. Både Diesel, Walker, Rodriguez og smukke Jordana Brewster. Glæder mig.
Gravatar

#9 Collateral 14 år siden

Ikke at jeg forventer nogensinde at få set denne film, men vil da mene det er fedt at vende tilbage til de kendte karakterer i stedet for alt den her kogen suppe. Hvorfor kunne de ikke have lavet denne her som nummer 2 (hvis de insisterede på en fortsættelse), og så kalde det det. Afslut personernes fortælling for søren peter da.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#10 Petrescu 14 år siden

#9
Jeg tror svaret på dit spørgsmål skal findes i følgende scenarie:
Vin Diesel og Paul Walker får efter den første film tro på at de rent faktisk kan spille skuespil og ønsker at vise det.
- de får chancen, i alt for mange film efter mine begreber og publikum var ikke enig i at de kunne spille skuespil.

Så nu, 7 år efter The Fast and the Furious, må Walker og Diesel hellere tage hvad de nu kan få og i en film der ikke kræver det store behov for skuespillere.

Derfor bliver denne film 4'eren i serien og ikke nummer 2.

Skriv ny kommentar: