Så er de tre småforbrydere Timo, Ralf og Nikolai snart tilbage for fuldende en trilogi, der begyndte med “Alle for én” og “Alle for to”, der begge solgte over 350.000 biografbilletter. I 2017 kommer så “Alle for tre”.

Se også: Anmeldelsen af “Alle for én”

Ud fra det første billede fra optagelserne så ser det ud til at blive mere af det samme. Mick Øgendahl er i kjole i et plot, hvor Nikolai er blevet lovlydig og har tilsyneladende fundet sin rette hylde som børnehavepædagog. Timo er blevet skilt fra Lonnie, og sagsbehandleren truer med at afbryde hans samkvemsret med sønnen Heino, hvis ikke han betaler de fem års børnepenge som han er bagud. Og hans bror Ralf er stadig bare Ralf. I damekjole.

Det er igen Rasmus Heide, der instruerer Jonatan Spang, Rasmus Bjerg og Mick Øgendahl i hovedrollerne, imens andre store navne som Sonja Richter, Kurt Ravn, Zlatko Buric og Kirsten Lehfeldt også medvirker.

“Alle for tre” får premiere d. 2. februar i 2017.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 GustavE 2 år siden

Nej nej nej...
Gravatar

#2 compax 2 år siden

Jo jo jo...
Gravatar

#3 Mads47 2 år siden

Nej...dansk film er virklig nede på et lavpunkt. Hvor er alle de gode komedier, nu er vi fanget med dette lort. Så den første og så stoppet det også der.

Skriv ny kommentar: