Den vredladne skuespiller Mickey Rourke har endnu engang været ude med riven efter Hollywood. Denne gang er der dog ikke tale om en tidligere arbejdsgiver, men derimod Brad Pitts “Moneyball”.

Se også: Mickey Rourke: Marvel spolerede “Iron Man 2″.

Rourke har kommet med sin mening om “Moneyball”, og det er ikke blot, at han ikke bryder sig om filmen – han sammenligner den derimod med tortur.

Skuespillerens mening omkring “Moneyball” kommer samtidig med, at en “fan” af Rourke spurgte ind til skuespillerens netop overståede daglige træning, hvorefter en tydeligt irriteret Rourke svarede, at personen kunne blive bundet fast til en stol og sat til at se “Moneyball” dagen lang, hvis han blev ved med at spørge.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Patriarch 10 år siden

Skuespillerens mening omkring "Moneyball" kommer samtidig med, at en "fan" spurgte ind til hans netop overståede daglige træning, hvorefter en tydeligt irriteret Rourke svarede, at han kunne blive bundet fast til en stol og sat til at se "Moneyball" dagen lang


Jeg tror ikke jeg forstår sætningen helt, selvom jeg måske forstår pointen. Måske skal jeg bare sove lidt mere om natten.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#2 Kochie 10 år siden

Det går vel meget godt i spænd med, at jeg følte det som tortur at se ham i The Wrestler, som jeg aldrig fik set færdig grundet den ekstreme pinlighed fra hans side.
Til gengæld var jeg vild med Moneyball.
Gravatar

#3 RaGa_MuFFiN 10 år siden

Moneyball er eddermame også ringe!!
Gravatar

#4 Silver666 10 år siden

Jeg har ikke set Moneyball bla på grund af den ser røvkedelig ud
Gravatar

#5 Richard Burton 10 år siden

Glimrende film ... begge 2. Måske har Rourke blot sniffet lidt for kraftigt til kaffegrumset i sine unge dage.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#6 Danilochan 10 år siden

Andre Rieu (5) skrev:
Glimrende film ... begge 2. Måske har Rourke blot sniffet lidt for kraftigt til kaffegrumset i sine unge dage.


Enig.. Gode film begge to :)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in the rain. Time to die.
Gravatar

#7 moulder666 10 år siden

Moneyball var voldsomt underholdende og absolut anbefalelsesværdig - så jeg kan kun konkludere, at man godt kan være en god skuespiller og stadig have en speciel filmsmag! :D
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#8 Highland Park 10 år siden

Ekstra FilmzBladet skrev:
Mickey Rourke: at være bundet til en stol er ren tortur

Rourke har kommet med sin mening om det at være bundet til en stol, og det er ikke blot, at han ikke bryder sig om det - han sammenligner det derimod med tortur.

Skuespillerens mening kommer samtidig med, at en "fan" af Rourke spurgte ind til skuespillerens netop overståede daglige træning, hvorefter en tydeligt irriteret Rourke svarede, at fjolset kunne prøve hvordan det er dagen lang at være bundet fast til en stol, mens man ser "Moneyball" (Rourkes yndlingsfilm), hvis han blev ved med at spørge.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#9 Babo84 10 år siden

Han har bare taget skade den mand. Tortur er det på ingen måde og jeg tror næppe det er den type Rourke finder særlig spændende. Men så er det jo så godt, at han siger ja til lamme roller som den han spiller i IronMan 2.
Gravatar

#10 the_paki_don 10 år siden

#8

Grinte faktisk ud i rummet, så du får et vaskeægte LOL med på vejen!

Skriv ny kommentar: