Spoler alert: indeholder spoilers om WandaVision

Den nye trailer for WandaVision samler brikkerne fra de første fire afsnit. Samtidig giver den et glimt af de sitcom-æraer, Scarlet Witch og Vision oplever i den sidste halvdel af sæsonen, og der lægges op til superhelte-action.

“WandaVisions” sitcom-format fik i fjerde afsnit “Vi Afbryder Programmet” en forklaring, som for mange seere vil give mindst lige så mange spørgsmål som svar. Seriens nye mid-season-trailer giver dog et indblik i, hvad der kommer til at ske, nu hvor S.W.O.R.D. kender til den fiktive series eksistens.

De næste episoder tager seeren tilbage til Westview i både 80’erne og 90’erne. Traileren viser også, at der bliver brugt et dokumentarformat, som man ser det i “Modern Family”, så mon ikke, vi får lov at se en moderne udgave af superhelte-sitcommen?

Traileren fokuserer på den fysiske grænse, der ligger mellem Westview og den virkelige verden. S.W.O.R.D forsøger at bryde gennem muren, som Monica Rambeau blev opslugt af i fjerde afsnit. Vision forsøger omvendt at finde ud af, hvad der er uden for sitcom-verdenen. Vi må dog vente med at se, om det lykkes ham at bryde ud, indtil de sidste fem afsnit har haft premiere.

Der kommer et nyt afsnit af “WandaVision” hver fredag på Disney+.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Karter 3 år siden

Fredag den 05.02.2021 kl. 08:21 og der er ikke kommet et nyt afsnit på Disney+ endnu :-(
Gravatar

#2 GoyleFromTheFitnessClub 3 år siden

Holy fucking shit. xmen crossover nu er det sket
We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold
Gravatar

#3 Reborn Sith 3 år siden

#2 Man skal vist til at holde tungen lige i munden nu.
Jeg synes det er fedt.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#4 Dalgaard 3 år siden

2# Ja var det lige det første X men crossover vi fik os der ?
Gravatar

#5 Gottschalck 3 år siden

Jeg var i hvert fald solgt, bliver sgu spændende at se hvordan og hvorledes - for det hele styres jo af Wanda, men han er jo en reel person fra et andet univers!

Skriv ny kommentar: