“Zack Snyder’s Justice League” har ifølge den officielle Film Rating-hjemmeside fået sin R-rating på grund af “vold og sprog”.

“Justice League” udkom i 2017 under kaotiske omstændigheder, da filmens oprindelige instruktør Zack Snyder trådte tilbage som instruktør efter på tragisk vis at have mistet sin datter. Joss Whedon, som tidligere stod i spidsen for Marvels superhelte “The Avengers”, blev sat til at tage over for Snyder. “Justice League” (2017) blev ikke nogen succes – hverken blandt kritikere eller fans. Det udløste en Twitter-kampagne med hashtagget #ReleaseTheSnyderCut, der resulterede i en underskiftsindsamling med over 100.000 underskifter fra utilfredse fans.

“Zack Snyder’s Justice League” blev offentliggjort af Snyder selv i et samarbejde med streamingtjenesten HBO Max, hvor den får premiere d. 18. marts. Snyder har selv tidligere forudset, at filmen ville få den berygtede R-rating i et interview med EW.  “Der er en scene, hvor Batman bander. Cyborg er ikke alt for glad for hans liv, før han møder Justice League, og han plejer at sige, hvad der falder ham ind. Og Steppenwolf hakker folk midt over. Så vold og bandeord [vil ligge til grund for filmens rating], sikkert dem begge to.”

“Zack Snyder’s Justice League” har dansk premiere på HBO Nordic d. 18. marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: