Mike Flanagan er i gang med at udvikle en serie baseret på Stephen King-bogserien, som han selv beskriver som sin “hellige gral.”

“Manden i sort flygtede gennem ørkenen, og revolvermanden fulgte efter…”

Hvis alt går efter planen, kan vi læse denne tekst på skærmen, når første episode af Flanagans “The Dark Tower” ruller henover skærmene herhjemme.

Den succesfulde film- og serieskaber, der har stået bag fantastiske projekter som “The Haunting of Hill House”, “Midnight Mass” og “Doctor Sleep”, har nemlig sammen med sin samarbejdspartner Trevor Macy og deres produktionsselskab Intrepid Pictures skaffet sig adaptationsrettighederne til de populære Stephen King-bøger. Det har makkerparret afsløret i et interview med Deadline.

Flanagan har længe haft en vision om, hvordan han har villet lave en “The Dark Tower”-serie, og han har tilmed allerede skrevet en pilotepisode. Derudover har han lagt en detaljeret plan for den første sæson og en bredere vision for, hvad der ville blive sæson 2, 3, 4 og 5.

Ideelt ser han også historien udspille sig med to stand-alone film, som skal komplementere serien, men først og fremmest er det altså serien, der er fokus for Flanagan og Macy.

I begyndelsen af december blev det officielt, at filmskaberne og deres produktionsselskab ville forlade Netflix til fordel for streamingkonkurrenten Prime Video, men “The Dark Tower”-rettighederne ligger ifølge duoen uden for deres samarbejde med Amazon-tjenesten. Det betyder altså, at det er muligt for andre tjenester og netværker at få fat i den eventuelle serie, selvom de er åbne over for at lade Prime Video så bag. Dog er “The Dark Tower”-adaptationen i sidste ende afhængig af, at der er en tjeneste, der tør tage det enorme projekt på sig.

Læs også: “Mike Flanagan rykker fra Netflix til Prime Video: ‘The Midnight Club’ stopper efter 1 sæson”

Samme dag som Macy og Flanagan skiftede hold, blev det offentliggjort, at deres serie “The Midnight Club” ikke ville få en Sæson 2. Selvom de to var ærgerlige over Netflix’ beslutning, mener de ikke, at aflysningen var et svar på deres Prime Video-samarbejde.

De har da også stadigvæk en sidste Netflix-serie på vej, gyseren “The Fall of the House of Usher”, der ligesom samtlige af deres serietitler inden “The Midnight Club” er en miniserie. Hvornår den får premiere, ved vi endnu ikke.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 The Man With a Lot Of Names 1 år siden

Fantastiske nyheder <3 Flanagan har vist at han respekterer King's værker så mon ikke det skal blive godt!
Gravatar

#2 Dalgaard 1 år siden

Gudskelov at The Midnight Club ikke skal fortsættes før, at han kan lave nye projekter såsom the Dark tower.

Midnight club er den svageste af hans serier og film indtil videre.

Skriv ny kommentar: