Instruktøren Mike Leigh, der senest var aktuel med “Happy-Go-Lucky” fra sidste år, er gået i gang med produktionen på sin næste film i London. Det forventes, at optagelserne vil tage ni uger.

Ligesom alle Mike Leigh-film bærer dette projekt ikke en titel, så længe optagelserne er i gang. Det vides heller ikke, hvad filmen vil omhandle.

I hovedrollerne finder man Imelda Staunton, Jim Broadbent og Philip Davis, der alle tidligere har medvirket i flere af instruktørens film. Derudover medvirker også bl.a. David Bradley og Stuart McQuarrie.

Mike Leigh har tidligere stået bag kritikerroste film som “Naked”, “Hemmeligheder og løgne”, “All or Nothing” og “Vera Drakes hemmelighed”.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Jb-film 11 år siden

Desværre en filminstruktør som vi ikke ser meget til på DVD herhjemme.
"Career Girls" er en lille god film, set på TV1000, som burde have et publikum til en dansk udgivelse på DVD.
Gravatar

#2 sluppermand 11 år siden

Leigh er helt sikkert en af de bedste nulevende britiske instruktørere idag. "Naked" er superfed, med en helt fantastisk skuespillerpræstation fra den alt for oversete David Thewlis.
I don't love you, but you are the only women for whom I have no contempt.
Gravatar

#3 wimmie 11 år siden

Har desværre kun set et begrænset udvalg af hans film men både happy-go-lucky og Vera Drakes hemmelighed er rigtig gode film - og næsten så vidt forskellige som film kan være. En mand med stor spændvidde inden for genrer - er spændt på hvad han finder på :)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#4 Lord Beef Jerky 11 år siden

Jeg er faktisk endnu ikke gået i gang med Mike Leighs film, men hvis Sluppermand er helt vild med ham, ved jeg at jeg er gået glip af noget... det er bevist, at han har god smag.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#5 Chrisenry 11 år siden

Mike Leigh er stort set altid fantastisk. Umiddelbart er Topsy-Turvy vidst den eneste film af hans hvor jeg ikke har været helt oppe at ringe. Jeg glæder mig sørme.
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."

Skriv ny kommentar: