“The Many Saints of Newark”, prequel-filmen til den legendariske gangsterserie “The Sopranos”, giver os oprindelsen af Tony Soprano.

Næsten 15 år efter afslutningen på HBO’s successerie vender vi nu tilbage til Newark i New Jersey og familien Soprano — nogle og 30 år før handlingerne i serien.

Her møder vi den unge Tony Soprano (Michael Gandolfini), som vokser op i et racesplittet Newark, der ligger under gangsterfamilien DiMeos magt. Sopranos idolisering af sin karismatiske gangsteronkel, Dickie Moltisanti (Alessandro Nivola), bliver grundlaget for den gangsterboss, vi elsker at frygte i “The Sopranos”.

Michael Gandolfini går med sin rolle som Tony Soprano i sin fars fodspor. James Gandolfini spillede rollen som den elskede gangsterboss igennem alle seriens seks sæsoner til stor succes. At rollen så at sige går i arv, er endnu mere kraftfuldt, idet James Gandolfini desværre gik bort i 2013 som følge af et hjerteanfald.

Læs også: “Søn af afdød Tony Soprano-skuespiller spiller ung Tony Soprano”

Udover Tony Soprano kommer vi til at få gensyn med hans mor, Livia, og hans onkel, Junior, der bliver spillet af hhv. Vera Farmiga og Corey Stoll. Derudover kommer vi til at se både Paulie Gaultieri, spillet af Billy Magnussen, og Tony Sopranos far, Giovanni “Johnny Boy” Soprano, spillet af Jon Bernthal.

“The Sopranos”-skaber David Chase har skrevet New Line Cinema-filmen i samarbejde med Lawrence Konner, der har skrevet flere episoder af “Boardwalk Empire”. Filmen instrueres af Alan Taylor, der vandt en Emmy for sin instruktion af en “The Sopranos”-episode.

“The Many Saints of Newark” får premiere den 23. september.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Hr hording 3 måneder siden

ja taaaaaaak
“Some motherfuckers are always trying to ice-skate uphill.”

Skriv ny kommentar: