Laurie Holden skal spille Scarlett Witch-parodien Crimson Countess i Amazon Prime Videos “The Boys” Sæson 3.

Den næste sæson af Eric Kripkes absurde superhelteunivers skruer op for antallet af ‘supes’, efter det i sidste uge blev offentliggjort, at Sean Patrick Flanery, Nick Wechsler og Miles Gaston Villanueva fik tilbagevendende roller som superhelte.

Derudover har “Supernatural”-stjernen Jensen Ackles fået rollen som Captain America-pendanten Soldier Boy — en rolle, der ser ud til at klæde skuespilleren til perfektion.

Nu er Holden altså det seneste navn til at slutte sig til successerien i en tilbagevendende rolle. Skuespillerinden er bedst kendt for sin rolle som Andrea i “The Walking Dead”, men hun har da også haft en rolle i et andet superhelteprojekt, nemlig 2005’s “Fantastic Four”.

Crimson Countess er i tegneserierne en del af den Avengers-lignende superheltegruppe Payback — blandt andet sammen med Ackles’ Soldier Boy og Langston Kermans Eagle the Archer, som vi mødte i Sæson 2.

Titlen på sæsonens første afsnit antyder da også, at det er en gruppe, vi kommer til at se noget til, så forhåbentlig er det bare et spørgsmål om tid, før vi får nyheder om Tek-Knight, Swatto og Mind-Droid.

Læs også: “‘The Boys’-manuskript antyder: Vil tage pis på Avengers i Sæson 3″

Hvornår Sæson 3 får premiere, ved vi endnu ikke, men resten af serien kan heldigvis findes på Amazon Prime Video indtil da.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: