Mød galaksens vogtere i “Guardians of the Galaxy”-introduktionsvideoer


Marvel afslørede for nylig den længe ventede første trailer til “Guardians of the Galaxy”, og nu har studiet så også udsendt en række korte introduktionsvideoer, der giver et kig på hver af de fem intergalaktiske helte.

Se videoerne her.

Filmen omhandler den selvglade tyv Peter Quill alias Star-Lord, der efter at have stjålet en mystisk og magisk kugle fra den magtfulde Ronan må slå sig sammen med en gruppe af universets værste udskud for at kunne beholde sit trofæ, der viser sig at være langt mere magtfuldt, end han havde regnet med.

Chris Pratt spiller hovedrollen som den kække Quill, mens resten af holdet udgøres af Bradley Cooper som den talende vaskebjørn Rocket Raccoon, Vin Diesel som det træ-lignende væsen Groot, Zoe Saldana som Gamora og Dave Bautista som Drax the Destroyer. Derudover medvirker bl.a. også Benicio Del Toro, Djimon Hounsou, Michael Rooker, Glenn Close og John C. Reilly.

“Guardians of the Galaxy” sparker interplanetarisk røv i danske biografer 31. juli.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 mr. movie 7 år siden

Marvels svar på star wars :D jeg gælder mig!!
Gravatar

#2 tricopulus 7 år siden

:-)
Ad lucem – mod lyset
"TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE..."
Gravatar

#3 Mantic 7 år siden

Ser lidt for useriøs ud til min smag, især med den der talende grævling. Hvorfor skal marvels film nu alle være komedier forklædt som action?
Gravatar

#4 knekker 7 år siden

#3

Så et afsnit af spiderman cartoon serien der omhandler Defenders of the Galaxy, og jeg synes faktisk den racoon var en meget interessant og sjov karakter.
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#5 Gasivodo 7 år siden

Hvornår kommer Sten og Stoffer?
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(

Skriv ny kommentar: