Mikaela Hoover og Christopher McDonald er blevet en del af rollebesætningen i James Gunns ‘Superman’, den første film fra Gunns nye DC Studios.

Filmen er i øjeblikket under produktion i Atlanta med David Corenswet i hovedrollen som Clark Kent/Superman og Rachel Brosnahan som Daily Planet-reporter Lois Lane.

De to vil få selskab ved nyhedsskranken. Tidligere denne uge rapporterede The Hollywood Reporter, at Saturday Night Live-alumnen Beck Bennett havde sluttet sig til produktionen for at spille Steve Lombard, en pralende og selvisk reporter, der i tegneserierne fungerer som en modstander til spejderreporteren Kent.

Kilder fortæller THR, at Hoover spiller Cat Grant, der i tegneserierne var en sladderspaltist, der havde et godt øje til Kent. Karakteren, skabt af Marv Wolfman og Jerry Ordway, har optrådt i flere tv-shows, mest bemærkelsesværdigt i CW’s ‘Supergirl’, hvor hun blev spillet af Calista Flockhart.

McDonald spiller Ron Troupe, en af de bedste reportere i redaktionen. I tegneserierne, skabt af Ordway og Tom Grummett, ender karakteren med at få en søn med Lois Lanes søster, Lucy Lane.

Filmen vil indeholde klassiske medlemmer af Supermans støttekarakterer, såsom Jimmy Olsen (Skyler Gisondo), Eve Teschmacher (Sara Sampaio) og Daily Planets chefredaktør Perry White (Wendell Pierce).

Den vil også indeholde en række DC-helte. Edi Gathegi spiller Mister Terrific, Anthony Carrigan er Metamorpho, Isabela Merced er Hawkgirl, Nathan Fillion er Guy Gardner, og María Gabriela de Faría spiller The Engineer.

Hoover har optrådt i små roller i flere Gunn-produktioner, herunder ‘Guardians of the Galaxy’, ‘The Suicide Squad’ og ‘The Belko Experiment’. Hun har også optrådt i Netflix-romcom’en ‘Love Hard’.

Superman, som har premieredato den 11. juli 2025, har også Nicholas Hoult som skurk Lex Luthor.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: