It’s Morbin’ time!

Der er forskel på at grine ad og grine med, må Sony sande efter endnu en skuffende weekend for deres Marvel-superheltefilm “Morbius”.

Jared Leto-filmen blev i denne weekend sendt tilbage til 1037 amerikanske biografer på trods af dens ellers skuffende hidtidige indtjening på blot 73,32 mio. dollars i USA (90 mio. uden for Staterne).

Læs også: “Sony har annonceret ‘Venom 3′”

Sony så dog sit snit til at sende filmen tilbage i biograferne, efter de mange “Morbius”-memes, der florerer på internettet i øjeblikket, har gjort filmen til en form for kult-joke blandt filmfans og sendt den til toppen af flere Video On Demand-tjenester i USA. Det sarkastiske ønske om en 2’er har endda trendet i en sådan grad, at Leto selv har joket med det i en video på Twitter, som du kan se nederst i artiklen.

Genudsendelsen til de amerikanske biografer har på ingen måde været nogen succes. Forbes har rapporteret, at filmen fredag opnåede en indtjening på blot 85.000 dollars fordelt over hele landet. Magasinets prognoser spår endda, at filmen, når weekenden er ovre, vil have oplevet en indtjening på blot 280.000 dollars. Det svarer til 270 dollars (1875 DKK) pr. biograf. Av. Dermed runder filmen højst sandsynligt ikke engang de 74 mio. i denne weekend i USA, og skuffelsen fortsætter altså for Michael Morbius.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: