Marvels levende vampyr, Morbius, står over for sin første live-action behandling, og nu har Sony offentliggjort scenen, hvor Jared Letos antihelt/superskurk for første gang gennemgår sin transformation.

“Morbius” følger Dr. Michael Morbius, der lider af en sjælden, livstruende blodsygdom. For finde en kur, tager han drastiske og mystiske midler i brug, men ender som konsekvens med vampyriske evner.

Den nye scene giver os en fornemmelse af Marvel-karakterens drabelige natur. Med superfart, superkræfter og super lange negle er de bevæbnede håndlangere på skibet ikke nogen udfordring for Morbius, der hurtigt får udnyttet sine nyerhvervede evner til at beskytte sig selv og hans forlovede, Dr. Martine Bancroft (Adria Arjona).

Når “Morbius” får premiere den 27. januar næste år, bliver det også med “Mad Men”-stjernen Jared Harris, “Fast & Furious”-skuspilleren Tyreese Gibson og “Doctor Who”-stjernen Matt Smith på rollelisten.

Derudover kan vi også se frem til Michael Keaton som Adrian Toomes, aka Vulture, der først blev set i MCU-filmen “Spider-Man: Homecoming”. Hvordan de to universer hænger sammen, får vi forhåbentlig svar på i “Morbius”.

Læs også: “Aaron Taylor-Johnson skal spille Kraven the Hunter i Sonys film om ‘Spider-Man’-skurken”

Daniel Espinosa (“Snabba Cash”), der fik sin filmuddannelse på Den Danske Filmskole, har instrueret filmen, hvis manuskript er skrevet af forfatterparret bag “Dracula Untold”, Matt Sazama and Burk Sharpless.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: