Peacemaker vil dræbe hvem som helst — mænd, kvinder og børn — for at opnå fred, men i den nyeste trailer til superskurkens kommende HBO Max-serie lader han til at sætte spørgsmålstegn ved sin egen levevej. 

Efter på mirakuløs vis at have undgået døden i James Gunns “The Suicide Squad”, vender Peacemaker nu tilbage i sin egen serie.

“Peacemaker” foregår efter DC-filmens handlinger og  følger den titulære superskurk — civilnavn Christopher Smith — på nye missioner med et helt nyt team. Det er dog ikke kun missionerne, der volder problemer for John Cenas psykopat, men også hans far (Robert Patrick), som vi også kommer til at stifte bekendtskab med i løbet af serien.

Det nye hold består udover Peacemaker af John Economos (Steve Agee) og Emilia Harcourt (Jennifer Holland), som vi allerede har stiftet bekendtskab med i Gunn-filmen, samt Leota Adebayo (Danielle Brooks), Vigilante (Freddie Stroma) og Clemson Murn (Chukwudi Iwuji), der alle udgør nye karakterer i DCEU.

Læs også: “‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ har begyndt produktionen: James Gunn har i skjul castet ‘Peacemaker’-skuespiller i mystisk rolle”

James Gunn har skrevet samtlige otte episoder i den kommende DC-serie og har instrueret fem. Brad Anderson (“The Machinist”), Jody Hill (“The Legacy of a Whitetail Deer Hunter”) og Rosemary Rodriguez (“Jessica Jones”) står hver for én af de resterende episoder.

“Peacemaker” får premiere på HBO Max den 13. januar 2022.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: