“Morbius”, Sonys næste film i deres univers af Marvel-karakterer, har fået ny premieredato i USA, og det kan betyde en udskydelse af filmen i de danske biografer.

Den nu tidligere amerikanske premieredato lå den 28. januar, mens den nye dato ligger den 1. april i stedet. Det rapporterer flere amerikanske medier, heriblandt Deadline.

Udskydelsen kommer i forbindelse med en stigning af omikron-tilfælde i USA. Det er ikke første gang, at filmen har måttet bukke under for Covid 19-presset. Dens premieredato, som oprindeligt lå den 10. juli 2020, er blevet rykket flere gange siden, og nu rykkes den altså igen — i hvert fald i filmens produktionsland.

Det er desværre også en sandsynlighed, at filmen Marvel-filmen rykkes i de danske biografer, men der er endnu ikke fastlagt en premieredato her.

“Morbius” er instrueret af svenske Daniel Espinosa og har Oscar-vinder Jared Leto i hovedrollen. Han spiller Dr. Michael Morbius, en videnskabsmand, der lider af en sjælden blodsygdom, som truer med at tage livet af ham. I et forsøg på at redde sig selv og andre med samme sygdom, udsætter han sig selv for en mystisk og farlig kur, der dog bebyrder ham med vampyriske evner.

Du kan se traileren til “Morbius” lige her.

Sammen med Leto kan vi glæde os til at se Tyrese Gibson (“Fast & Furious”-franchisen), Matt Smith (“Doctor Who”), Jared Harris (“Mad Men”) og Adria Arjona (“Pacific Rim: Uprising”).

Vi holder jer selvfølgelig opdateret, når vi ved mere om den danske premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: