Keanu Reeves er i forhandlinger om en af de ledende roller i Hulu-serien “The Devil in the White City”, som Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio står bag. Det rapporterer Deadline.

Serien er en fortolkning af bogen af samme titel skrevet af den amerikanske forfatter Erik Larson. Både serien og bogen fortæller den sande historie om Daniel H. Burnham, en aspirerende arkitekt, og Henry H. Holmes, en snu seriemorder, der benytter sine anatomiske evner som medicinstuderende til at lemlæste sine ofre i sit specielt designede “Murder Castle“.

Hvem Reeves har fået æren af at spille, står uklart.

Serien har været længe undervejs og var i begyndelsen — da DiCaprio købte rettighederne — endda tænkt som en spillefilm. I stedet er historien altså endt som en serie, og både DiCaprio og den legendariske instruktør Martin Scorsese agerer executive producers.

Scorsese og DiCaprio arbejder ligeledes sammen på instruktørens næste film “Killers of the Flower Moon”, hvor den Oscar-vindende skuespiller spiller en af filmens ledende roller.

Læs også: “Leonardo DiCaprio deler første billede til Martin Scorseses ‘Killers of the Flower Moon'”

Reeves, der hverken har arbejdet for Scorsese eller DiCaprio før nu, er i øjeblikket aktiv med det nye kapitel i “The Matrix”-fortællingen, “Resurrections”.

“The Devil in the White City” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: