Jared Leto giver snart spillefilmsdebut til den blodsugende Spider-Man-skurk, Morbius. Nu har filmen af samme navn fået en ny trailer, der teaser et konfliktfyldt og brutalt Marvel-eventyr.

Sony’s Spider-Man Universe (tidligere kendt som Sony Pictures Universe of Marvel Characters) bevæger sig inden længe væk fra Venoms spotlight og introducerer os i stedet til Dr. Michael Morbius.

Læs også: “Nye ‘Venom: Let There Be Carnage’-poster sætter Venom over for sit nemesis”

“Morbius” følger den tragiske titulære karakter — en prisvindende videnskabsmand, der lider af en sjælden blodsygdom. I forsøget på at helbrede sig selv og alle andre, der lider af samme sygdom, tyer han til drastiske midler. Hvad der i begyndelsen virker som en succes, viser sig hurtigt at have skræmmende konsekvenser, og han må snart vælge side i kampen mellem hans gode intentioner og hans mystiske nye, blodige trang.

Over for Leto spiller blandt andre Matt Smith (“Doctor Who”), der har rollen som Morbius’ ven Loxias Crown, som i tegneserierne er kendt under sit alter ego, Hunger. Derudover ser vi i filmen Jared Harris (“Chernobyl”), Adria Arjona (“Pacific Rim”) og Tyrese Gibson (“Fast & Furious”-franchisen).

Instruktør Daniel Espinosa (“Life”) står for at formidle “Gods of Egypt”-forfatterne Matt Sazama og  Burk Sharpless’ manuskript til den store skærm.

“Morbius” flyver igennem de danske biografskærme fra den 27. januar.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Hr hording 1 år siden

ser da overraskende godt ud .....den må ses
“Some motherfuckers are always trying to ice-skate uphill.”

Skriv ny kommentar: