Allerede for to år siden havde det berømte Hollywoodpar Brad Pitt og Angelina Jolie planer om at lave en efterfølger til actionhittet “Mr. & Mrs. Smith”, der på verdensplan har omsat for over 450 mio. dollars.

Ifølge National Enquirer skulle de berømte skuespillere stadigvæk er interesseret. En af Pitts nære venner fortæller, at Pitt har været i kontakt med manuskriptforfatter Simon Kinberg, som stod bag den første film, for at bede ham om at skrive manuskriptet til anden del.

Kilden beretter bl.a., at i den næste film, vil Smith-parret have børn, hvis narrestreger vil være en del af historien.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#1 Petrescu 12 år siden

Nej, nej, nej... Den første var utrolig ringe og nu vil de putte nævenyttige, amerikanske børn ind i filmens univers. Det værste ved universet er den utroværdighed som det disker op med og helt igennem skidt udført plot.
- men det skal da nok blive til en film nummer to: Det ér jo Bragelina og det vil folk betale penge for at se på film. Mon Mr. & Mrs. Smith så har adopteret børn i filmen?
Gravatar

#2 moulder666 12 år siden

Det er vist en and...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#3 Bardoboy 12 år siden

kunne godt lide den første.. God underholdning
Gravatar

#4 Christian Voldborg 12 år siden

Den var da virkelig elendig den film. Skam dig, Brad Pitt.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#5 BN 12 år siden

Peterescu (1) skrev:
nu vil de putte nævenyttige, amerikanske børn ind i filmens univers.


Nå, du kunne måske ikke lide Spy Kids, hva'?

hehe
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#6 filmz-Chocobasse 12 år siden

Jeg ved sgu snart ikke om jeg gider se en efterfølger. Den første virkede bare som om at man ville sætte to lækre skuespillere sammen i en action film.
Gravatar

#7 Morpheus 12 år siden

Synes den første var en rigtig fed og underholdene action film og har genset den igen, for nyligt, på Blu og den holder stadigvæk.

Ville gerne se en 2'er, men hold for guds skyld børnene væk.
Gravatar

#8 Nicki52 12 år siden

Kunne kun lide den første for den action. I helhed kan jeg ikke lide den, men kom bare med toeren, måske kan de gøre den bedre end etteren.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#9 filmz-Megan Fox 12 år siden

Håber nu rygtet er rigtigt :)
Gravatar

#10 filmz-Silverslith 12 år siden

Måske er det for er redde deres fejlende ægteskab, det var jo under 1'eren de fandt sammen.
Jeg er nu enig med #7, det var god underholdning men hvis de børnene skal til at have roller kan det umuligt undgå at blive et flop.

Skriv ny kommentar: