Vi blev først lovet en “Avatar 2” til 2014. Så blev den flyttet til 2017, men frygten for “Star Wars: Episode VIII” flyttede den på ubestemt tid. Nu ser det ud til, at “Avatar 2” får premiere d. 21. december i 2018.

Se også: James Cameron ønsker “Avatar”-sequels uden 3D-briller

Det er Slashfilm, der skriver, at 20th Century Fox nu har reserveret netop den dato til en Lightstorm-film uden titel.

Lightstorm er James Camerons produktionsselskab, så det er mere end sandsynligt, at der er tale om “Avatar 2”, da det er utænkeligt at placere en mindre film på den eftertragtede juledato.

Og netop den jul er “Star Wars”-fri, så der er fri bane for James Cameron og “Avatar 2” præcis ni år efter premieren på “Avatar”.

De tre øvrige sequels forventes at få premiere i år 2020, 2022 og 2023.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 5 år siden

Tja, tiden er løbet fra den - den har slet, slet ikke den samme magi og tiltrækning længere...

Jeg skal selvfølgelig se dem, men det bli'r nok næppe i biografen mere - James Cameron har savet den gren over, som han sad på.
Sorte udgør kun 13% af den amerikanske befolkning, men står for 100% af alt voldskriminalitet ved Oscar uddelingerne.
Gravatar

#2 Geekalot 5 år siden

Den dato er Star Wars fri endnu. Havde de ikke udtalt de ville udgive en eller anden form for Star Wars film hvert år ? Og juletid er jo der de plejer at komme med dem. Men Cameron vil jo nok også gerne have solgt nogle billeter selvfølgelig.
Gravatar

#4 Geekalot 5 år siden

#3 Syntes bare at jeg havde læst en nyhed de ville lave en hvert år. Og at de skulle i biffen i julen. Men må have læst forkert så :)
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#4 Der kommer også en hvert år, men bare ikke altid til jul. 'Episode VIII' blev netop flyttet til julen 2017, hvilket fik Cameron til at trække 'Avatar 2' fra den placering. Lucasfilm kan naturligvis nå at flytte 'Han Solo' endnu for at drille konkurrenten.
Gravatar

#6 Sir_cumalot 5 år siden

Så film nr. 2 kommer altså 9 år efter?

Ellers tak Cumeron.
Gravatar

#7 skywave 5 år siden

#1
Vil give dig fuldstændig ret, den har overlevet sig selv.
Der har siden den første Avatar været så mange utroligt flotte film, som er fuldt på linie med Avatar...Tror såmænd nok bare, jeg venter til man kan købe den...

Skriv ny kommentar: