Mysteriet om Joaquin Phoenix’ excentriske opførsel fortsætter. Først forlød det i 2008, at han havde droppet skuespillerkarrieren for at begynde en karriere som rapmusiker. Siden fik han et kæmpeskæg og optrådte med bizar opførsel i David Lettermans talkshow.

Efterfølgende forlød det så, at hele seancen muligvis var et mediestunt i forbindelse med Casey Afflecks musikdokumentar om Phoenix – der måske, måske ikke var en slags mockumentary.

Filmen, der har fået titlen “I’m Still Here: The Lost Year of Joaquin Phoenix”, er nu færdig og er blevet vist for potentielle købere – der var både forbløffede og forvirrede efter at have set filmen.

Filmen viser angiveligt scener, hvor Phoenix får oralsex af en publicist, sniffer kokain og forulemper sine assistenter. Der skulle også være mere full-frontal mandlig nøgenhed end i mange bøssepornofilm.

Sidst, men bestemt ikke mindst skulle der også være en kvalmende scene, hvor en person bogstavlig talt skider på Phoenix, mens skuespilleren/rapperen sover, pga. et skænderi.

De købere, der så filmen, var under alle omstændigheder usikre på, om Phoenix i filmen “spiller” en rolle, eller om filmen er et portræt af den “nye” excentriske Phoenix.

Hvad mener du om Joaquin Phoenix’ opførsel? Gal eller genial? Klik i ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#1 DJAS 11 år siden

Der er efterhånden ingen grænser for hvad der kan karakteriseres som genialt, og hvor langt man vil gå for at skabe noget der ikke er set før.

Tror dette er endnu et af denne slags forsøg. Min interesse for Phoenix er dog ikke steget siden han fik ny identitet.
Gravatar

#2 simpel 11 år siden

Uanset hvad, så er det god markedsføring.. Det har hvert fald lokket mig til at stille spørgsmålet: Nogen der ved hvor man kan se/købe denne film / dokumentar / mockumentary?
Gravatar

#3 amadoR 11 år siden

'On my command, unleash hell!'
Gravatar

#4 evermind 11 år siden

'On my command, unleash your bowel contents!'
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#5 filmz-jonasgr 11 år siden

Det er i hvert fald på mange måder en bemærkelsesmæssig måde at genskabe sin karriere som skuespiller. Jeg synes det er genialt.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#6 Eserage 11 år siden

Det er umuligt at udtale sig om hvorvidt manden er genial eller ej, så længe vi ikke kender alle detaljerne. Det hele er indtil videre rent gætteri.
Men ikke desto mindre er det da interessant :)
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/eserage
Gravatar

#7 Åkepool 11 år siden

Kuk kuk.
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#8 mr gaijin 11 år siden

Potentielle købere er lig med potentielle sælgere, og jo længere de kan få en mockumentary til at virke ægte, jo mere potentielt salg kan de lave til biografpublikummet.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#9 Riqon 11 år siden

So what .... Phoenix har haft nogle okay præstationer i tidens løb, men disse desperate forsøg på at få folks opmærksomhed er ret uinteressant. Men ja, det skal nok sælge.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#10 PredatorX 11 år siden

Hold da kæft hvor er det bare ynkeligt og ligegyldigt. Uanset om det er det ene eller det andet, er det selv iscenesættende på den dårlige måde.
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: