Efter Steve Carell valgte at forlade den succesfulde komedieserie “The Office” efter syvende sæson sidste år, har der været pres på de resterende skuespillere, når det kommer til at bære showet uden Carells tilstedeværelse.

Se også: Bryan Singer står bag ny “The Munsters”-serie.

Det lader nu til at blive endnu hårdere for Dunder Mifflin-holdet, da der bliver planlagt en spin-off-serie med Rainn Wilsons karakter, Dwight, som vil kunne blive skudt i gang i starten af 2013, hvis alt går godt.

Serien er baseret på Wilsons egen idé, der lyder på, at Dwight tager tilbage til sin families bondegård/bed and breakfast, som har været vist i serien op til flere gange.

Planen er, at pilot-afsnittet vil blive introduceret som et normalt afsnit af “The Office”, hvorefter Dwight vil blive faset ud af serien i løbet af den niende sæson, skulle den nye serie blive samlet op.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 DarX 12 år siden

mkay...
Har tidligere tænkt at det kunne være interessant at se et eller andet form for spin-off med fokus på Dwight.. Lidt ærgeligt at det i såfald vil lede til at han smutter fra The Office.. Men det var alligevel ikke det samme mere uden Michael..

I øvrigt ville et spin-off der fokuserede på Creed Bratton også være pænt fedt. ^^
Gravatar

#2 keen 12 år siden

Dunder Mifflin bør headhunte David Brent!
Gravatar

#3 Bates 12 år siden

Oh my god...just kill it already ...

Den serie er færdig for længst. Den gik fra fremragende, til ok, til direkte forfærdelig...

Edit: det inkludere også alle ev.t spinoff serier. Alle karaktere i det show er kørt helt i smadder.
Gravatar

#4 PredatorX 12 år siden

Fedt :D Jeg glæder mig allerede...
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: