Skal det blive til en tredje vild nat med sprut, stoffer og homoseksuelle udskejelser, så kræver det, at ”Tømmermænd i Vegas”-stjernerne Zach Galifinakis, Ed Helms og Bradley Cooper får en lønforhøjelse.

Se også: Bradley Cooper bekræfter “Tømmermænd i L.A.”

På trods af at det i noget tid har set ud, som om den tredje film var klar til at gå i gang, så slår de tre skuespillere nu fast, at hvis ikke de får en større løncheck, så springer de “Tømmermænd i L.A.” over.

Bliver deres krav til noget, får de en klækkelig lønforhøjelse. De tjente nemlig ”kun” i omegnen af $5 mio. hver for deres optræden i ”Tømmermænd i Thailand”, og de kræver nu hver $15 mio. for at vende tilbage.

Hvad, filmen kommer til at omhandle, er endnu uvist, men Galifinakis har tidligere kommet med sin idé til, hvad plottet bør være: ”Ulveflokken” skal hjælpe hans karakter med at flygte fra et psykiatrisk center, hvilket også vil give filmen en lidt anden opbygning end de to første eventyr.

Warner Bros., der står bag filmene, håber på, at produktionen kan starte til sommer, så filmen kan få premiere i 2013.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 KEiZ 12 år siden

Sådan er det det må efterhånden også værew mere ødelæggende for deres kairrere end fremmende, så der skal gysser ind på kontoen, jeg skulle fanme også have en ordenlig spand penge hvis det var mit navn der stod på 2eren og nok også 3eren
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#2 Corgan 12 år siden

Var det ikke noget med at de ikke krævede mere i løn da de skulle indspille 2'eren? Med den indtjening begge film har haft, er det kun naturligt at der falder mere af til dem.
Gravatar

#3 gi-jones 12 år siden

Det ville under alle omstændigheder have været bedre at stoppe for længst. Det er kun gået ned ad bakke fra den middelmådige første film.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#4 frz 12 år siden

Det giver jo ingen mening, at de ikke skal have en større en del af det gigantiske overskud de to film allerede har givet. - Står de fast på deres krav, skal de nok også få pengene, den 3. film i rækken skal nok hive endnu en god stak penge hjem.

Om de er gode er så en anden sag, 2'eren var elendig! 1'eren var ret sjov.
Gravatar

#5 filmz-loke76 12 år siden

Synes de første 2 er elendige.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#6 [email protected] 12 år siden

Begge de to første er fantastisk filmkunst inden for genren! Og i øvrigt måske det bedste der nogensinde er lavet generelt set...
Gravatar

#7 Shadow_Dude 12 år siden

Jeg forstår godt at de kræver flere penge men er springet fra 5 til 15 mio. ikke lige stort nok? Især set ift. at den første film indtjente over 200 mio. mere end den anden på et budget der var under halvt så stort..
"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"
Gravatar

#8 the_paki_don 12 år siden

Det vigtige her er, at de først får pengene efter filmen har solgt for et bestemt beløb i biografen.

Jeg synes, at det er helt fair, at de får så mange penge, når de to film har solgt for næsten en milliard dollars på verdensplan.

OG så får de også pengene EFTER og ikke før. Det er en win-win. Ved dog ikke, om de får penge, hvis filmen ikke når det bestemte beløb.
Gravatar

#9 Bates 12 år siden

De burde have stoppet efter den første film. 2'eren var en sløv omgang for at sige det mildt. Gab!
Gravatar

#10 Lard Hanson 12 år siden

Jeg kunne godt lide 2'eren :)

Skriv ny kommentar: