“District 9”-instruktør Neill Blomkamp er godt i gang med at skrive filmens opfølger “District 10”.

Blomkamps debutfilm fra 2009, der omhandlende en gruppe rumvæsner i en sydafrikansk interneringslejr, blev en kæmpe succes og har længe været genstand for spekulation om en eventuel opfølger.

I februar i år fortalte den 41-årige instruktør og forfatter endelig, at han var i gang med at skrive “District 10” sammen med originalens co-forfatter, Terri Tatchell, og hovedrolleindehaver, Sharlto Copley. Nu har han i et interview med NME uddybet sin proces:

“[…] Jeg så en dokumentar om et velkendt sociopolitisk emne for to år siden, og det havde en massiv effekt på mig — det fik mig til at indse, hvordan denne opfølger kunne have en reel grund til at eksistere. […] Det er langt henne i skrivefasen nu, og det går ret godt, men jeg er bare super kreativt optaget af, hvad vi er kommet frem med, og jeg vil bare lægge alle kræfter i det.”

Før “District 10” kommer ud, kan vi nå at se Blomkamps næste film “Demonic”, der markerer hans første rolle som instruktør af en spillefilm siden 2015’s “Chappie”.

Læs også: “‘District 9’-instruktør har lavet tophemmelig horrorfilm under pandemien”

Hvornår vi kan forvente at se “District 10” (og om den får grønt lys) ved vi endnu ikke, men vi holder jer selvfølgelig opdateret.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 sraw rats 2 år siden

Efter skuffelsen af Robocop returns og Alien 5 ikke blev til noget sååååå venter jeg lidt med råbe YEEES...

Har set det nye concept art der blev lækket for 2 måneder siden på Alien 5.
Det ville havde været så fedt, i stedet for det andet lort vi fik. Men det var nok derfor Ridley Scott ikke ville være med.

Skriv ny kommentar: