Netflix dropper Marvel-serie

“Iron Fist” bliver aflyst efter kun to sæsoner.

Netflix aflyser Marvel-serien “Iron Fist”. Sæson 2 af “Iron Fist” havde Netflix-premiere i september – det blev den sidste, skriver Deadline.

For selv om “Daredevil”, “Jessica Jones” og sandsynligvis også “Luke Cage” alle er på vej med en Sæson 3, så bliver det ikke tilfældet med det fjerde medlem af “The Defenders”.

“Iron Fist” kom da også skidt fra start i 2017 med en Sæson 1, der fik negative anmeldelser.

En kritik, som Donald Trump var skyld i, mente “Iron Fist”-hovedrollen – læs om det her.

Der spekuleres nu i, om “Iron Fist” kan fortsætte på den kommende streaming-tjeneste fra Marvel-ejerne, Disney.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Mejse 5 år siden

tja var vel den svageste af de 5 serier, men ærgerligt når nu i hvert fald 2 og sikkert 3 af de andre fortsætter, og ekstra ærgerligt når nu sæson 2 var meget bedre end sæson 1 hvor de andre lidt er gået den anden vej :(
Gravatar

#2 Star Trek fever 5 år siden

Det er nok også Trumps skyld
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#3 CaGoDa 5 år siden

så er spørgsmålet om Defenders også bliver droppet?
Gravatar

#4 Johnny42 5 år siden

Jeg synes nu sæson 1 var okay, har ikke set sæson 2 endnu. Jeg ved ikke om det var fordi jeg binge watchede den på 2 dage. Luke Cage faldt i kvalitet i sæson 1 ca halvvejs, og The Defenders var jeg skuffet over.
Gravatar

#5 SublimeKen 5 år siden

Havde nu ikke så meget imod sæson 1, selvom Finn Jones spillede ret elendigt til tider, men det blev så forbedret markant i sæson 2, samt i hans gæsterolle i Luke Cage sæson 2. Lidt ærgeligt de aflyser sæson 3, med den clffhanger de valgte at afslutte sæson 2 med.

#1

Mener du ikke 6 serier? Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage, Defenders og The Punisher.

#3

Defenders bliver ikke droppet som sådan, da det ikke er en fast serie som de andre. Producenterne har endda snakket om at Defenders sæson 2 muligvis ikke engang vil indeholde de samme helte. Se Defenders lidt som True Detective eller Fargo, eller måske mere korrekt som en kortserie(Limited series), hvor der er mulighed for at lave en slags 2'er og altså ikke en 2. Sæson, selvom det teknisk set er det den vil blive kaldt. Der er ingen garanti for at den slutter eller fortsætter.
Gravatar

#6 Mejse 5 år siden

#5 jo det gør jeg selvfølgelig :)

tja den står jo ogs klassificeret som en mini serie af netop den årsag :)
men ja med det i tankerne, kunne man jo håbe på en ny serie/helt til at overtage
Gravatar

#7 SublimeKen 5 år siden

Jeg skulle selvfølgelig have skrevet miniserie ikke kortserie. Tror jeg tænkte på kortfilm
Gravatar

#8 Mejse 5 år siden

#7 det bliver da også hurtigt forvirrende :D

Skriv ny kommentar: