Netflix har store projekter forude med store navne. Allerede i 2023 kan vi blandt andet opleve Emily Blunt, Chris Evans og Andy Garcia i “Pain Hustlers”; Gal Gadot i “Heart of Stone” og Kevin Hart i “Lift”. Men Netflix stopper ikke. Lige nu har streamingtjenesten givet grønt lys til tre nye projekter.

Første projekt er “Black Doves”: En thriller med Keira Knightley i hovedrollen som den mystiske Helen, der ender at trække en uskyld flirt ind i Londons kriminelle underverden. Udover hovedrollen er Knightley også executive producer på filmen. Manuskriptet er leveret af Joe Barton (“Giri/Haji”).

Andet projekt er den kommende serie fra “The Crown”-producer Left Bank. Lige nu er han i gang med at skyde sæson seks af det royale drama, men han har øje mod dansk kultur. I hvert fald har han planer om at lave en adaptering af Jussi Adler Olsens “Afdeling Q”-bogserie. De fleste bøger er allerede filmatiseret i Danmark, men Bank kommer til at gøre historierne internationalt tilgængelige. Serien følger fortsat den fallerede politidetektiv Carl Mørk, som bliver opslugt af henlagte kriminalsager.

Tredje projekt er en efterfølger til den britiske underdog-story “Bank of Dave”. Filmen handler om Daves forsøg på at forbedre forholdene for de dårligst stillede mennesker i Storbritannien, som blev revset af lånehajer. Dave er på en mission på at gøre noget ved sagen.

Med et grønt lys kan Netflix se sig spændte på projekterne. Spørgsmålet er så, hvornår de ender på vores hjemmeskærm.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: