Vi kommer ikke til at høre skrigene fra motorsavsmassakren fra biografens højtalere, når “Texas Chainsaw Massacre”-opfølgeren får premiere.

The Hollywood Reporter rapporterer, at Netflix har opkøbt rettighederne til den næste film i den ikoniske gyser-franchise, der er produceret af Legendary Pictures. Omfanget af beløbet kender vi ikke til.

“Texas Chainsaw Massacre” (2021) instrueres af David Blue Garcia og er produceret af blandt andre originalens ene forfatter, Kim Henkel, og “Don’t Breathe”-instruktør Fede Alvarez.

Den kommende film bliver en direkte opfølger til Tobe Hoopers originale gyser fra 1974 og ignorerer dermed samtlige opfølgere og reboots, der har været indtil nu — ganske ligesom man gjorde det med “Halloween” (2018).

Læs også: “Nye detaljer om ‘The Texas Chainsaw Massacre’ (2021): Leatherface er tilbage som gammel mand”

Den originale Leatherface-skuespiller, Gunnar Hansen, gik bort i 2015, hvorfor Alvarez og Garcia har castet Mark Burnham i rollen. Den eneste overlevende karakter fra originalen, Sally Hardesty, er også tilbage, men grundet Marilyn Burns død i 2014, bliver hun denne gang spillet af Olwen Fouéré.

Det unge skuespillertalent Elsie Fisher (“Eighth Grade”) er blevet castet sammen med Nell Hudson (“Outlander”) som søstrene Lila og Melody, der tager til Texas i forbindelse med storesøster Melodys arbejde — hvor der højst sandsynligt sidder en sulten Leatherface og venter.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: