Verdens førende abonnementsbaserede internettjeneste for tv-serier og film, Netflix, har i dag annonceret, at man vil tilbyde streaming af tv-serier og film i Danmark, Norge, Sverige og Finland inden udgangen af 2012. Det skriver streaming-tjenesten i en pressemeddelelse.

Se også: YouSee vil udleje film på nettet samme dag, som de får biografpremiere.

Ved lanceringen kan brugere i Danmark abonnere på Netflix og med det samme se en lang række lokale og internationale tv-serier og film – mange i HD-kvalitet og med Dolby Digital Plus-surround-lyd.

Med Netflix har folk mulighed for at vælge, hvad de vil se, hvornår de vil se det, og hvor de vil se det. Netflix tilbyder et bredt udvalg af tv-serier og film, som kan ses på en lang række enheder, der er tilsluttet internettet. Disse enheder inkluderer pc, Mac, Smart TV, spillekonsoller, Blu-ray-afspillere, smartphones og tablets.

Netflix har streamet til millioner af medlemmer i USA siden 2007. Tjenesten blev lanceret i Canada i 2010, i Latinamerika i 2011 og i Storbritannien og Irland i starten af 2012. Via Netflix’ anbefalingsfunktion præsenteres hvert medlem for en personlig liste med tv-serier og film, som kan findes i Netflix-biblioteket.

Danskere, der har lyst til at blive medlem af Netflix, kan tilmelde sig på www.netflix.dk for at modtage en mail, så snart Netflix lanceres i Danmark. Yderligere oplysninger om tjenesten, herunder priser, indhold og understøttede enheder, annonceres, når lanceringsdatoen nærmer sig.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (135)
Gravatar

#1 David Munch 5 år siden

Yaaaay! Glæder mig til at se priserne...
Gravatar

#2 Takfornu 5 år siden

That will be the death of BB for good here!
A Life Lived in Fear - Is a Life Half Lived !
Gravatar

#3 Kruse 5 år siden

Fed nyhed, men jeg er bare lidt bekymret for hvilket udvalg vi får her i Danmark. Det kan vel næppe blive det samme imponerende udvalg, som de har i USA. Men jeg er bestemt spændt på at se, hvordan det bliver.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#4 Kew 5 år siden

#2 Nu er det jo ikke alt det nyeste der kommer på Netflix. Der går lidt tid inden premiere film rammer hylderne i Netflix. I hvert fald i US, så det bliver nok ikke bedre her ;)
Gravatar

#5 Anders Baad Mai 5 år siden

Jeg kan snart ikke tænde min PS3 uden at alle mine online "venner" fra USA sidder på Netflix. Fedt at det endelig kommer til Dk, men i første omgang ser jeg bare frem til udvalget af serier/film og priserne.
Gravatar

#6 Takfornu 5 år siden

#4 Tror at det vil tage mange af impuls film køb/udlejningen.

Tror prisen bliver meget afgørende ift. Lovefilm.dk og andre lignende tjenester som allerede er her for det jeg er spændt på er, hvor mange titler som går igen her og der specielt på netop serie og ikke mindst om fx CC titler vil være at finde ligesom derover.
A Life Lived in Fear - Is a Life Half Lived !
Gravatar

#7 Theflyingorc 5 år siden

Hvis tilbudet stadig gælder så er det muligt at få 30 dage gratis, hvis man har en promotion kode, vil afslører hvis det stadig holder til den tid :)
Gravatar

#8 MoH 5 år siden

Glæder mig til at se prisen og hvad man for ud af det. Hvis det er ca samme pris som jeg betaler for min amrikanske bruger og indholdet er godt, kunne jeg godt finde på at skifte over.
Gravatar

#9 McPeter 5 år siden

Nogen der kender til kvaliteten? Hvordan er det fx i forhold til bluray? Det er jo sikkert skam-komprimeret? Og hvad mener de med "HD-kvalitet" og DD+? Hvilke opløsning/bitrates er det?
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#10 Kyllingebenet 5 år siden

... og kan det lave kaffe?

Skriv ny kommentar: