Melissa McCarthy og Octavia Spencer er superhelte i “Thunder Force” – Marvel-stjerne spiller skurk.

Det er efterhånden længe siden, at det kun var muskuløse hvide mænd, der spillede superhelte på film. Nu er det også blevet de tykke kvinders tur.

Melissa McCarthy (“Ghostbusters”) og Octavia Spencer (“Hidden Figures”) spiller to almindelige kvinder, som pludselig får superevner.

Nu skal de bekæmpe en skurk, der spilles af MCU-skuespilleren Pom Klementieff (“Guardians of the Galaxy Vol. 2”).

Det er Melissa McCarthys mand, Ben Falcone, der instruerer “Thunder Force” til Netflix.

Læs også ‘Dansk dokumentar om tykke kvinder får kritik – de er for hvide og ikke tykke nok‘.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#11 SublimeKen 2 år siden

#7

Selvom jeg er fuldstændig enig i det med at det er åndssvagt at tilføje selektiv logik til superhelte, så vil jeg gerne lige påpege at det ikke er helt rigtigt at ingen har tænkt i den slags logiske baner da de blev lavet. Høj forbrænding og hård fysisk træning er noget der ofte bliver nævnt i tegneserier og sågar i film og tv-serier som værende en vigtig faktor for de fleste superhelte. De fleste af de superhelte som har superstyrke, har decideret fået etableret en meget høj forbrænding i deres oprindelseshistorier (med undtagelse af rumvæsner for det meste), hvilket automatisk betyder at det nærmest umuligt for dem at tage på.

Af eksempler på høj forbrænding kan nævnes The Flash, Captain America og Spiderman. Af eksempler på hård fysisk træning kan nævnes Batman og Arrow.

At mange andre superhelte med andre kræfter end superstyrke ser ripped ud, er selvfølgelig kun fordi det er helte standarden og det ser godt ud. Nogle gange skider filmskaberne og tegneserieforfatterne så på de etablerede regler, skabt af Bl.a Stan Lee, som i Into the Spiderverse med en overvægtig Peter Parker.

Det giver bare en bedre indlevelse når de prøver at gøre dem så realistisk som muligt, ved at basere deres kræfter på videnskab, om end pseudovidenskab. Men som folk siger her. Det er en komedie, og det er bestemt ikke det eneste ulogiske ved den slags fiktion, så at være selektiv omkring logikken er nok lidt dumt. Men skaberne har skam tænkt i den slags baner. De har måske bare været lidt for selektive omkring det, da det ikke er noget der er etableret hos alle superhelte.
Gravatar

#12 Mejse 2 år siden

#11 troede ikke jeg behøvede pointere at der selvfølgelig var tale om en overdrivelse når jeg sagde "INGEN" havde gjort det men det er der så åbenbart.

det var en overdrivelse fremmer forståelsen situation :)
Gravatar

#13 Johnny42 2 år siden

Ja man kan jo sådan set bare sige at de får supermagt eller superkræfter uden at det ændrer ved deres forbrænding.

Men reelt set behøver de ikke forklare noget men bare sige at her er disse helt almindelige amerikanere der pludselig får superkræfter.

I actionfilm må man godt overdrive nogle ting uden at det i sig selv bør ødelægge noget. Jeg ved ikke om det kan lade sig gøre at hænge fast på et fly, der er ved at lette uanset hvor trænet man er, men det så sejt ud så hva pokker.

I komedier er det tilladt at overdrive endnu flere ting, for det gør situationen mere absurd og forhåbentlig endnu mere sjov. Jeg ved ikke lige hvor godt Rowan Atkinson i den virkelige verden ville klare sig som agent.
Gravatar

#14 Gorman 2 år siden

# 11 Superhelte = superurealistisk. Så at prøve selv at finde logik i deres kræfter vs deres metabolisme er ret morsomt. Men at finde logik i de kræfter, de så har fået tildelt af tegnerne er derimod ok, ellers bliver det for kedeligt og uvedkommende. Men skæg og snot for sig, imo :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#15 HighFlyer15 2 år siden

Endnu en film fra hendes mand hvor hun magisk har fået en rolle. Det er vel næsten det eneste hun kan få sig disse dage(kan man håbe) :P
Samme bras som med Paul og hans Resident Evil film. Hans skulle Mila SKAL bare være den seje og hoved personen.
Gravatar

#16 Durante 2 år siden

Jeg har bestemt ikke noget imod tykke kvinder.... men jeg kan vitterlig ikke se hvordan de skulle kunne lave en vellykket film på det grundlag. Det er veldokumenteret gennem verdenshistorien at når en person har overnaturlige kræfter så er kropsbygningen også en manifestering af dette, simpelthen fordi det er det som vores urhjerne forbinder med karakterer med overnaturlige kræfter (= hvis hen skal kunne slå mig ud, så skal hen også være buff). Konsekvensen af at gå i modstrid med det som vi forbinder med "naturligt" er at scenariet begynder at blive "uncanny" eller bizart, og for andre ufrivilligt morsomt. Det er derfor at karakterer som er udenfor "normen" i sådanne film ofte er overdrevne og/eller comedic relief. Som sagt, det er ikke en dissning til tykke kvinder, men visse kombinationer fungerer bare ikke hvis det skal tages seriøst
Gravatar

#17 Johnny42 2 år siden

#16 Pointen er jo netop at det ikke skal tages seriøst. Om det blivervellykket er ikke sikkert, men der findes mange uortodokse helte inden for komediegenren, i Høj Pistolførring bl.a. og mange af de politielever man ser i Politiskolen-serien. I komedier bliver nogle ting sat lidt på spidsen.
Gravatar

#18 Durante 2 år siden

Johnny42 (17) skrev:
#16 Pointen er jo netop at det ikke skal tages seriøst. Om det blivervellykket er ikke sikkert, men der findes mange uortodokse helte inden for komediegenren, i Høj Pistolførring bl.a. og mange af de politielever man ser i Politiskolen-serien. I komedier bliver nogle ting sat lidt på spidsen.


Jamen hvis det er en komedie, så er der ingen "fare" :) Det var bare ikke ret tydeligt i artiklen, og nu til dags kan man aldrig vide sig sikker på hvad de kan finde på med alt det propaganda
Gravatar

#19 OliverDK 2 år siden

#18 Det er en action-komedie. Melissa McCarthy er jo kendt for den slags komik og hun har sit publikum. Det bliver da ikke en film jeg render i bio'en for, men jeg synes da ideen lyder griner nok og selv om jeg er modstander af Hollywoods kommercialisering af race, seksualitet, køn, osv., så synes jeg også godt man lige bør trække vejret engang imellem istedet for at se spøgelser overalt.
Gravatar

#20 Star Trek fever 2 år siden

Melissa McCarthy? Ingen interesse
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: